Prvotimci Crvene zvezde Aleksa Radanov i Filip Čović posetili su u pratnji menadžmenta kluba pedijatrijsko odeljenje dečije onkologije.

Povezane vesti

Tako su na Malom Kalemgdanu nastavili sa društveno odgovornim akcijama.

Iako po rasporedu imaju čak tri uzastopna gostovanja, od kojih su dva u dalekoj Španiji, nešto malo slobodnog vremena Aleksa Radanov i Filip Čović iskoristili su da zajedno sa menadžmentom kluba posete pedijatrijsko odeljenje Instituta za onkologiju u Beogradu. Na ovaj način, tradicija se nastavila i produžila na već sada osmu uzastopnu godinu.

I ovog puta izmamljeni su dragoceni osmesi na licima najmlađih. Prvotimci Zvezde su se decom igrali i zajedno proveli neko vreme, a na kraju su im i podelili paketiće.

– Ovo je već osma godina kako neki od prvotimaca Crvene zvezde tokom prazničnih dana posećuju Institut za onkologiju u Beogradu. Ovog puta ta čast je pripala Filipu (Čoviću) i meni. Imamo zgusnut raspored, ali to nije nikakav izgovor da ne pokušamo da ulepšamo dan ovim herojima. Divno smo se družili i zabavili i izuzetno mi je drago da smo ovu divnu tradiciju nastavili da negujemo, rekao je Aleksa Radanov.

FOTO: KK Crvena zvezda mts

Za uspomenu na ovo druženje ostala je ponovozajednička slika koja će se pridružiti porodičnom albumu kluba, a sa Malog Kalamegdana izrazili su zadovoljstvo zbog dobre saradnje sa doktorkom Lejlom Paripović koja i mimo profesionalnih obaveza svakodnevno čini mnogo za mališane na pedijatriskom odeljenju Instituta za onkologiju u Beogradu.

– KK Crvena zvezda i njeni predstavnici su uvek rado viđen gost među decom, ali i osobljem Instituta za onkologiju. Veoma mi je drago što su i ove godine našli vremena da nas posete. Za decu je to vreme koje provedu sa njima od velike važnosti i verujte mi da će ova poseta biti jedina tema među njima dugo vremena. Hvala Crvenoj zvezdi što je tu za ovu decu kojoj su podrška i pažnja neophodna, istakla je doktorka Lejla Paripović.