Trener Crvene zvezde je sliku iz prve četvrtine opisao kao da su se njegovi igrači borili protiv nekadašnjih Čikago Bulsa ili današnjih Golden Stejt Voriorsa.

Zvezda je večeras gubila od Unikahe 18 poena, pretila joj je katastrofa, ali je u završnici uspela da dođe do poraza od pet poena. Čak je imala nekoliko prilika za potpuni preokret, a ostaće žal za šutem Džoa Reglanda koji je mogao da donese produžetak.


– Pre svega, mislim da je ovo bio interesantan meč za gledaoce – počeo je svoje izlaganje trener crveno-belih Milan Tomić.

– Mi smo se borili u drugom poluvremenu da se vratimo. Želim da čestitam svojim igračima, ali samo na igri u drugom poluvremenu. U prvoj četvrtini kao da smo igrali protiv Čikaga ili Golden Stejta. Ne razumem zašto je to tako – rekao je Tomić.

Pokušao je da istakne šta je odlučilo večerašnju utakmicu.

– Mislim da smo u nastavku kontrolisali utakmicu. Izgubili smo zbog jednog skoka, jednog šuta, jednog malog detalja. Igrali smo dobro u drugom poluvremenu. Moramo da se pripremimo za ostale utakmice – istakao je trener Zvezde.

Upitan je i šta se desilo sa Maikom Cirbesom koji je meč završio ranije zbog povrede.

– Maik ima problema sa leđima – odgovorio je Tomić.