0
AdmiralBet ABA Liga

REPEŠA: Moram da popravim neke stvari u ekipi, moramo da se domognemo barem drugog mesta

Objavljeno: 03.01.19 u 17:15

Veliku pažnju regionalnih medija privukla je vest da je srpski stručnjak Aleksandar Džikić smenjen sa mesta trenera Budućnosti i da na njegovo mesto dolazi Jasmin Repeša.

Novi trener Podgoričana u intervjuu koji je dao za ‘Gazetu delo sport‘ rekao je da je prvu ponudu ‘plavih’ odbio, ali je nakon drugog poziva ipak prihvatio.

– Doveli smo tri veoma bitna igrača, Norisa Kola iz Avelina, Džejmsa Bela i Gogu Bitadzea, gruzijskog centra koji će brzo zaigrati u NBA ligi. Otišao je Omić u Armani, ne znam da li će igrati protiv nas. Treba da popravim neke tehničke stvari u timu kako bih bolje definisao novu postavku igre, rekao je on, pa nastavio o planovima kluba:

– ABA liga je ove sezone veoma konkurentna. Naš cilj je da se domognemo barem drugog mesta u ligaškog delu. Ima puno posla.

Tokom pauze od klupskih angažmana Repeša je jedno vreme bio selektor BiH.

– Košarkaški savez Bosne i Hercegovine je tražio od mene da zamenim Duška Vujoševića koji je imao problema sa zdravljem. Prihvatio sam poziv zbog prijateljskih relacija, vodeći igrače koje je već selektirao Vujošević i njegov stručni stab. U septembarskom ‘prozoru’ kvalifikacija, izgubili smo tesno utakmice od Finske i Češke, jačih timova od nas, i moj zadatak se tu završio, poručio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter