1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: BUDUĆNOST VOLI

BOKAN O DŽIKIĆU: Ovo je teška odluka, zbog loše igre morali smo da nastavimo ciklus promena

Objavljeno: 29.12.18 u 18:35

Košarkaški klub Budućnost raskinuo je ugovor sa Alekasndrom Džikićem.

Narednih dana trebalo bi da bude poznato ime naslednika.

Prvi pik za klupu ‘plavih’ je Jasmin Repeša, a povodom čitave situacije oglasio se i prvi čovek Podgoričana za klupski sajt.

KK Budućnost se u prethodnom periodu suočio sa svim izazovima koje sa sobom nosi zahtevno učešće u Evroligi, kao i regionalnoj ABA ligi. Imajući u vidu da je iza nas turbulentan period koji nisu pratili očekivani rezultati, ciklus promena koji je započet dovođenjem novih igrača i ozbiljnog pojačanja ekipe je neminovno doveo do odluke o promeni šefa stručnog štaba.

Za Upravni odbor kluba, ovo je bila veoma teška odluka, jer je Aleksandar Džikić trener koji je zaslužan za istorijski šampionski pehar i osvajanje ABA lige, učešće u Evroligi i brojne uspehe kluba, sjajne rezultate i utakmice koje će će se dugo pamtiti.

Mi u Upravnom odboru, kao i kompletan tim, naši navijači i celokupna crnogorska sportska javnost, razvili smo posebnu emociju prema treneru Džikiću. Osvojio je ne samo šampionsku titulu, već i simpatije publike, koja mu je to uviek nedvosmisleno pokazivala.

Budućnost se, ovom prilikom, s’ poštovanjem zahvaljuje dosadašnjem treneru na predanom i profesionalnom radu i ostvarenim rezultatima i želi mu sreću i uspeh u nastavku trenerske karijere.

Hvala treneru Džikiću na veoma korektnoj saradnji i iskrenom trudu i nastojanjima da sa svojim timom ostvaruje rezultate dostojne dugogodišnje tradicije našeg kluba, stoji u poruci prvog čoveka kluba, Dragana Bokana.

FOTO: STARSPORT

Narednih dana trebalo bi da bude poznat naslednik, a sutra protiv crveno-belih Budućnost će voditi pomoćni trener.

– Narednih dana ćemo doneti odluku o novom treneru i o tome obavestiti javnost. Budućnost će u utakmici protiv Crvene Zvezde voditi pomoćni trener Đorđe Adžić.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter