1
Košarka

FOTO: KOŠ ZA SREĆU / Aleksandar Grašić

BRAVO, MAJSTORI: Braća Luković pomogla braći Riletu i Liletu sa Jadovnika (VIDEO)

Objavljeno: 23.12.18 u 11:22

Marko i Uroš Luković su ekspresno odreagovali na video snimak braće sa Jadovnika.

Reč je o braći Riletu i Liletu koji žive kraj Sjenice u veoma nepristupačnim uslovima, posebno ovim delom godine.

Ali to ipak nije dovoljno veliki razlog da Rile i Lile skinu prepoznatljive osmehe sa lica, trude se i rade kako bi im život bio što lakši, a to su prepoznali Lukovići koji su rešili da im pomognu.

– Naš otac Ljubisav Luković je iz Sjenice. Čim sam video klip, odmah sam odlučio da reagujem. Zvao sam brata Marka, stupili smo u kontakt sa rodbinom u Sjenici i saznali da ovim divnim ljudima nije potreban novac. Odmah smo se organizovali i prosledili pomoć u vidu hrane i tople odeće. Uvek, ali uvek ćemo pomagati u ovakvim situacijama. Braća Rile i Lile su pravi primer da novac nije sve u životu. Pa poslušajte samo milozvučan glas tih ljudi koji govore iz duše, koji uživaju u onome što imaju i srećni su zbog onoga što poseduju. Uvek, ali ponavljam uvek ćemo pomagati, kada god budemo imali priliku i kada budemo sigurni da ta pomoć ide lično onima kome je potrebna. Ovoga puta zbog velikog snega, morali smo i mi da zatražimo pomoć od rođaka iz Sjenice, koji je poslatu pomoć uspeo da odnese teretnim vozilom do Jadovnika. Veliki pozdrav za braću Rileta i Lileta koji ljudima koji shvataju pokazuju šta je u stvari smisao života i sreća u životu. Oni koji misle da je sve u novcu, u velikoj su zabludi, rekao je Uroš Luković, a prenosi Sport klub.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter