0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mornar / Media Pro

IZ CEDEVITE PRED PARTIZAN: Imamo probleme, ali dolazimo da pobedimo

Objavljeno: 21.12.18 u 22:25

Trener zagrebačkog tima svestan je da je pred njegovom ekipom težak zadatak.

Košarkaši Cedevite žele da se crno-belima revanširaju za poraz koji su doživeli na startu šampionata.

Trener Cedevite smatra da ovaj meč dolazi u boljem trenutku za crno-bele.

– Mislim da je Partizan stvarno u dobrom trenutku. Prošli su u Top 16 Evrokupa, a odigrali su i nekoliko dobrih utakmica u poslednje vreme u ABA ligi. Sigurno nas čeka težak posao. Imamo neke svoje probleme, ali nemamo preveliki pritisak te utakmice. Iskreno, očekujem da će svi igrači biti motivisani, pružiće maksimum, pa ćemo videti šta će nam to doneti, poručio je Slaven Rimac.

Košarkaš gostiju, Filip Krušlin uveren je da njegova može sutra da slavi.

– Biće to još jedan derbi i još jedna utakmica koja je bitna za nas. Pogotovo jer smo prvu utakmicu izgubili i tad je i krenula neka negativna serija što se tiče nas na početku sezone. Međutim, mislim da smo u poslednje vreme dosta dobro konsolidovali redove i da sada igramo u mnogo boljem ritmu nego što smo dočekali tu prvu utakmicu. Nadam se da će biti zanimljiv i dobar meč i nadam se našoj pobedi, koja bi nam sigurno dosta značila za nastavak sezone, kazao je Krušlin.

Utakmica u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ počinje u 19 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter