Košarkaši Mega Bemaksa u subotu 15. decembra od 19 časova u Sremskoj Mitrovici nastavljaju takmičenje u ABA ligi.

Oni će u okviru 11. kola dočekati trenutnog lidera regionalnog takmičenja Crvenu zvezdu.


Izabranici Dejana Milojevića će u meču protiv Crvene zvezde igrati u specijalnoj prazničnoj garnituri dresova i sigurno je da publiku u hali PSC Pinki u Sremskoj Mitrovici očekuje zanimljiv meč. Trener Mege na meču protiv Crvene zvezde neće moći da računa na Kostju Mušidija. On je pred meč sa Crvenom zvezdom istakao da ekipa mora da bude koncentrisana tokom celog toka susreta.

– Posle meča u Podgorici gde je malo nedostajalo da napravimo veliko iznenađenje, sada u Sremskoj Mitrovici dočekujemo Crvenu zvezdu koja ove sezone još ne zna za poraz u ABA ligi. Uz našu prepoznatljivu agresivnu odbranu i dobru energiju na parketu, moramo da budemo koncentrisani tokom celog toka susreta jer će u suprotnom Zvezda umeti da kazni naše padove u igri. Crveno-beli su svakako favoriti a meč u subotu će biti dobra prilika da pokažemo gde se nalazimo u odnosu na najkvalitetnije ekipe u ligi, a ako nam se ukaže šansa za iznenađenje, nadam se da ćemo uspeti da je iskoristimo, izjavio je Milojević.

FOTO: Mega Bemax / Ivica Veselinov

Kapiten Mege Branislav Ratkovica je istakao da ekipa mora da bude na najvišem nivou na meču protiv Crvene zvezde.

– Igramo protiv izuzetno kvalitetne ekipe koja je bez poraza ove godine u ABA ligi. Na svakoj poziciji imaju po dva izuzetno iskusna i kvalitetna igrača. Mi moramo da odigramo na najvišem nivou u odbrani i napadu da bi došli u situaciju da se borimo za pobedu. Pozivam publiku u Sremskoj Mitrovici da dođe u što većem broju na utakmicu a mi ćemo dati sve od sebe da im se odužimo na terenu, izjavio je Ratkovica.

Karte za utakmicu su već u prodaji po ceni od 400 dinara za tribine i mogu se kupiti u kafiću ‘Pinki’ u okviru hale od 8 do 21 čas kao na blagajni hale na dan utakmice od 16 časova.