1
Evrokup

ANDREA TRINKIJERI: Stvarno ne znam kako smo pobedili…

Objavljeno: 12.12.18 u 00:05

Bilo je primetno zadovoljstvo na licu Andree Trinkijerija posle vrlo važne pobede nad Asvelom u Francuskoj rezultatom 78:75.

Neposredno posle utakmice Trinkijeri je u direktnom prenosu rekao da je Partizan morao dva puta da savlada Asvel u završnici meča, a nešto opširniji je bio na konferenciji za medije.

– Stvarno ne znam kako smo pobedili. Istina je da smo uradili mnogo toga dobrog, ali malo je nedostajalo da sve to upropastimo zbog loše koncentracije i nepotrebnog komplikovanja u samom finišu susreta – rekao je Italijan.

Zadovoljan je reakcijom svog izuzetno mladog tima.

– Ipak pokazali smo da imamo veliko srce. Vodili smo, pa gubili, na kraju dobili meč. To je veoma dobra stvar za ovako mlad tim. Pokazalo se da nije gotovo dok se ne završi – rekao je Trinkijeri.

 Jedan od ključnih igrača, strelac 15 poena, bio je plejmejker Aleksej Nikolić.

– Znali smo da je Asvel ekipa koja igra izuzetno fizički i možda i najagresivnije u ovoj grupi. Igrali su čvrstu odbranu i veoma organizovano u fazi napada. težak su protovnik, posebno kada igraju pred svojim navijačima. Igrali smo dobro, mada je bili uspona i padova u trećoj četvrtini. mentalno smo ostali u utakmici što je bilo najvažnije i što nas je, na kraju, dovelo do pobede – rekao je Nikolić.

0
0

1 Komentara

  1. VIDI SE RUKA MAJSTORA!!
    BRAVO ANDREJA. JOS DVA TOP IGRACA I BILI BI SVIMA
    U EVROPI STRAH I TREPET. SAMO LAGANO. PARTIZAN SE CRACA NA VELIKA VRATA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter