0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

VAŽAN MEČ ZA ZVEZDU: Prodaja karata za susret sa Brešom od ponedeljka

Objavljeno: 09.12.18 u 15:35

Košarkaše Crvene zvezde u sredu očekuje vrlo važna utakmica Evrokupa protiv italijanske Breše.

Prodaja ulaznica za utakmicu između Crvene zvezde mts i Breše počinje u ponedeljak od 10 časova na svim prodajnim mestima Eventima.

Crveno-beli pred sobom imaju veoma težak zadatak, jer ih očekuje duel sa vrlo iskusnom ekipom, koja je nanela prvi poraz Zvezdi u ovogodišnjem izdanju Evrokupa, i takođe se u međuvremenu pojačala dovođenjem nekoliko kvalitetnih igrača.

Prodaja karata za utakmicu sa Brešom počinje od ponedeljka u 10 časova, a u sredu pored poslovnica Eventima ulaznice će biti dostupne i na blagajni dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ od 16 časova pa sve do početka utakmice.

– Sada, novi duel sa Brešom donosi mnogo veći ulog i praktično prolaz u narednu fazu, i zato pozivamo sve Zvezdaše da napune dvoranu i budu prevaga na strani crveno-belih – saopštila je Crvena zvezda.

Prema Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim borilištima, čije je dopune i izmene usvojila Skupština Republike Srbije, tokom novembra, potrebno je da svaki kupac karte (jedno lice može da kupi najviše 4 ulaznice) ostavi svoj JMBG broj, takođe sva lica mlađa od 16 godina prema istom Zakonu mogu da uđu u halu samo uz pratnju punoletnog lica, koje kod sebe ima neki lični dokument na uvid

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter