0
Košarka

FOTO:STARSPORT

LUKA DONČIĆ: Razočaran sam!

Objavljeno: 09.12.18 u 13:33

Jedan od najtalentovanijih košarkaša sveta Luka Dončić govorio je o Sloveniji i trenutnom stanju u toj zemlji kada je košarka u pitanju.

Na krilima Gorana Dragića i mladog Luke Dončića Slovenija je osvojila Eurobasket u Turskoj 2017. godine. Ipak, prvaka ‘starog kontinenta’ neće biti u Kini. Svoj stav o neuspehu Slovenije u nakaradnim FIBA kvalfikacijama izneo je Luka Dončić.

– Mi smo prvaci Evrope i trebao bi da smo tamo. Strašno sam razočaran. Ne mogu da verujem da nećemo biti na Svetskom prvenstvu. Ne znam zbog čega su promenili sistem kvalifikacija – rekao je mladi Slovenac.

Plejmejker Dalas je istakao da će se u budućnosti kad god je to moguće odazvati pozivu u nacionalni tim.

– Olimpijske igre, sledeći Evrobasket, pa sledeći Mundijal… Želim da igram za reprezentaciju uvek. Ako nisam povređen, igraću – poručio je Dončić.

Za razliku od Slovenije, Srbija će najverovatnije igrati u Kini, sad ostaje da se vidi hoće li naše NBA zvezde imati isti stav kao mladi Luka Dončić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter