0
Košarka

KAJRI O HEJVODRU: Previše dodaje; GORDON: Još nisam na pravom nivou, polako vraćam samopouzdanje

Objavljeno: 03.12.18 u 12:56

Prva zvezda Boston Seltiksa i plejmejker tog tima, Kajri Irving smatra da bi njegov saigrač Gordon Hejvord trebalo da uzima više šuteva.

Takođe Irving je naglasio da očekuje od saigrača da će pokazati u narednim duelima šta još ume.

– Iskreno, mislim da Gordon malo previše dodaje loptu za košarkaša njegovog potencijala i talenta. Mislim da će u sledećih nekoliko utakmica moći da pokaže neke različite stvari na kojima je radio od početka sezone, da bude agresivniji ka košu, poručio je Kajri, pa dodao:

– Na treningu sam mu rekao: ‘Moraš više da tražiš svoj šut, budi agresivan, ubaci se u ritam jer si veliki talenat u ovoj ligi i ne želim da to ikada zaboraviš‘. Naravno, on radi sjajan posao svojim dodavanjima posle pika, ali želim da bude agresivniji i da daje poene jer će nam to biti potrebno.

Saltiksi sada imaju skor od 13-10, a Hejvord je nakon reči plejmejkera ubacio 30 poena Minesoti, uz šut 8-16.

– Polako sve dolazi na svoje, mislim da mi se i samopouzdanje postepeno vraća. Još nisam na nivou na kojem želim, ali napadam bolje, nisam pasivan i ne oklevam, poručio je Hejvord.

(VIDEO:YouTube/House of Highlights)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter