0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Budućnost prelako poklekla u Pireju, Fener deklasirao Barsu u ‘Blaugrani’ (VIDEO)

Objavljeno: 30.11.18 u 22:51

Olimpijakos je opravdao ulogu favorita protiv šampiona ABA j.t.d. lige, a Fenerbahče je demonstrirao silu timu Svetislava Pešića u Barseloni.

Utakmica u Pireju imala je uvertiru od strane domaćina meča koji nisu dozvolili navijačima Budućnosti, njima oko 150, da uđu u dvoranu ‘Mira i prijateljstva’.

Što se tiče samog meča, Olimpijakos je sa ‘pola gasa’ odigrao meč i više nego lako slavio sa 92:70. Utakmicu karijere odigrao je Zek Ledej, strelac 28 poena sa ukupnim indeksom korisnosti 42. Nikola Milutinov imao je 10 poena i sedam skokova.

Derbi večeri, trebalo je, da bude odigran u Barseloni, ali je na parketu postojao samo jedan tim. Fenerbahče. Tim Željka Obradovića je od početka meča uspostavio kontrolu igre na obe strane terena i, ovog puta, do kraja suvereno sačuvao pobedu.

Posebno impozantna bila je treća četvrtina u kojoj su izabranici Željka Obradovića stigli i do plus 20, a svi u ‘Blaugrani’ već tada su shvatili kakav će biti ishod.

Na kraju je bilo 84:65 za tim iz Istanbula, u čijim redovima su se istakli Ali Muhamed sa 16, Marko Gudurić sa 13 i Jan Veseli sa 11 poena, dok je Nikola Kalinić imao devet koševa.

U redovima Barse najefikasniji je bio Adam Hanga sa 16, dok je Kajl Kjurik ubacio 10 poena.

Evroliga, 10. kolo:

Četvrtak

Darušafaka – Gran Kanarija 71:75
Žalgiris – Olimpija Milano 83:78
Makabi – Bajern 95:71
Real Madrid – CSKA Moskva 88:93

Petak

Himki – Panatinaikos 76:68
Efes – Baskonija 96:85
Olimpijakos – Budućnost 92:70

Barselona – Fenerbahče 65:84

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter