0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DŽIKIĆ: Dobijemo CSKA, i ja kao da pričam da nisam srećan?

Objavljeno: 24.11.18 u 00:15

Nakon što su njegovi izabranici bacili na pleća moćni CSKA, trener Budućnosti Aleksandar Džikić je bio vidno uzbuđen i zadovoljan.

– Jasno da je ovo iznenađenje, ipak smo pobedili veliku ekipu, među tri najbolja u Evroligi. Hvala navijačima na podršci i kad smo u zaostatku. Mislim da je večeras pao rekord u poseti. Pamtićemo pobedu nad CSKA, rekao je Džikić a prenele Vijesti.

O Danilu Nikoliću…

– Vreme i strpljenje, to je put. Nije mu lako sa mnom, ali ni meni sa njim. Promenili smo stil igre, on se otvara odlično, ličimo na ekipu iz prošle sezone. Uspevamo i da rešimo nešto i u defanzivi. Na nekim utakmicama će moći da se igra ovako, na nekim neće. Za ovakvu igru je potrebno dosta discipline i pameti. U drugom poluvremenu smo igrali pametnije.

Presudila je treća četvrtina:

– Bilo je dobro, da ne filozofiram puno. Trebalo bi sad da budem kao nešto skroman, a dobili smo CSKA. Bila je ovo senzacionalna pobeda, ali mi nije najdraža. Draža mi je ona protiv Zvezde, rekao je Džikić aludirajući na finale ABA lige, nakon čega se izvinio zato što je u naletu radosti šutnuo loptu ka tribinama. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter