0
Evroliga

HLADAN TUŠ IZ SAD: Čudna tvrdnja Doka Riversa o mogućem povratku Teodosića u Evropu

Objavljeno: 23.11.18 u 20:54

Miloš Teodosić je juče rekao da bi mogao uskoro da se vrati u Evropu, ali je to, ako je bar suditi po reakciji trenera Los Anđeles Klipersa Doka Riversa, u ovom momentu izuzetno teško očekviati.

Teodosić je naime rekao da je „probao NBA ligu, ali da više voli evropsku košarku i da će se vratiti ili početkom sledeće ili tokom ove sezone“, a trener tima iz Los Anđelesa je pred meč sa Memfisom bio iznenađen tim rečima:

– Tek sam čuo za to. Sumnjam da će se to dogoditi. Mi želimo da bude srećan. Sjajan je momak, i lepo je imati ga u našem timu. Veliki je profesionalac i želimo ga ovde.

Ovoj izjavi dosta čudnu notu daje Riversov naredni komentar na pitanje da li to znači da će Teodosić u narednim mečevima zapravo dobiti priliku da igra:

– Ne. Igramo svoju igru. Miloš će uvek biti tu, sa nama, ali mi prosto igramo našu igru i radimo šta je najbolje za tim, istakao je Rivers.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter