0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga / Mega Bemax / Ivica Veselinov

DEJAN MILOJEVIĆ: Moramo da budemo bolji nego prošlog vikenda, ako želimo da pobedimo Cibonu

Objavljeno: 23.11.18 u 11:18

Košarkaši Mega Bemaxa u subotu 21. novembra od 21 čas u Sremskoj Mitrovici nastavljaju takmičenje u ABA ligi kada će u okviru 9. kola dočekati Cibonu.

Izabranici Dejana Milojevića će protiv Cibone pokušati da poprave utisak od prošlonedeljne utakmice sa Krkom i da da dođu do sedme pobede u takmičenju pred pauzu koja predstoji zbog FIBA prozora za kvalifikacije za Svetski kup.

Trener Mega Bemaxa Dejan Milojević bi mogao prvi put ove sezone u ABA ligi da računa na Branislava Ratkovicu, koji je propustio dosadašnji deo sezone zbog povrede, ali je njegov nastup još uvek upitan. Milojević je pred meč sa Cibonom istakao da je bitno da ekipa pokaže reakciju posle poraza od Krke.

– U subotu nas očekuje meč protiv Cibone gde je veoma bitno da pokažemo reakciju u odnosu na prošlonedeljni poraz od Krke gde nismo odigrali na svom nivou. Cibona je kvalitetna i iskusna ekipa i sigurno je da će i oni dati sve od sebe da se iskupe za poraz od Zadra. Uz agresivnu igru u odbrani i dobru energiju na terenu, moraćemo skakački da budemo znatno bolji nego prošlog vikenda. Ukoliko uspemo u tome, verujem da možemo do pobede i skora 7-2 pred pauzu zbog FIBA prozora, što bi bio sjajan rezultat za našu mladu ekipu, izjavio je Milojević.

FOTO: Mega Bemax / Ivica Veselinov

Centar Mege Miloš Koprivica veruje da uz podršku publike ekipa može da dođe do nove pobede.

– Dolazi nam Cibona koja je dobra ekipa i siguran sam da ce doci motivisani u Mitrovicu. Moramo maksimalno ozbiljno da pristupimo utakmici i da nametnemo naš ritam na obe strane terena. Uz agresivnu odbranu i dobru kontrolu skoka verujem da možemo do trijumfa koji bi nam sigurno značio puno na polju samopouzdanja. Pozivam publiku u Sremskoj Mitrovici da nas podrži u što većem broju a mi ćemo dati sve od sebe da im se odužimo dobrom igrom i pobedom, izjavio je Koprivica.

Karte za utakmicu su već u prodaji po ceni od 200 dinara za tribine i mogu se kupiti u kafiću ‘Pinki’ u okviru hale od 8 do 21 čas kao na blagajni hale na dan utakmice od 18 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter