2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MILAN TOMIĆ: Odigrali smo kvalitetnu utakmicu, ali ima jedan negativan detalj…

Objavljeno: 17.11.18 u 21:58

Košarkaši Crvene zvezde savladali su večeras Mornar rezultatom 104:71 u osmom kolu ABA lige.

Crveno-beli i nakon ovog meča ostali su jedinin neporaženi tim u regionalnom takmičenju.

Trener ekipe sa Malog Kalemegdana istakao je nakon utakmice da je zadovoljan izdanjem svog tima.

– Jedino što mogu da kažem za ovaj meč je da smo u trećoj četvrtini primili 27 poena. To je jedini negativan detalj, za sve ostalo mislim da su igrači uradili kako smo rekli pre meča i da smo odigrali kvalitetnu utakmicu, sa 26 asistencija i sa napokon 10 izgubljenih lopti, kazao je Tomić.

FOTO: STARSPORT

Nekadašnji trener Crvene zvezde, a sada Mornara rekao je posle utakmice da se nada de će se igra njegovog tima popraviti u budućnosti.

– Sam podatak da smo dozvolili protivniku 23 ofanzivna skoka govori koliko je voljni momenat bio loš kod mojih igrača. Za sve ima lek, kada se odigra dobro dobiju se premije, kada se odigra loše biće i kazne. Moraćemo da probudimo neke igrače i nadam se da čemo to uspeti u skorijoj budućnosti, rekao je Pavićević.

Trener Barana dodao je da je iznenađen nezalaganjem svojih igrača.

– Pred kraj je bilo 15 razlike i odjednom se igrači Zvezde bacaju po terenu, kao da oni gube, a moji igrači čekaju samo da se utakmica završi. Pružili smo više nego bledu partiju i očigledno je da imamo problema ove godine, pokušaćemo da što brže odreagujemo, ali nije prijatno izgubiti ovako.

Kada je u pitanju igranje na dva fronta on je istakao da je ABA liga prioritet.

– Igranje na dva fronta nas mnogo košta, tu ima ekipa mnogo jačih od nas, ali je glavni problem što ne možemo da uđemo u dobar ritam treninga. Jedva čekam da završimo s Evrokupom i da se fokusiramo na Jadransku ligu i jedan trenažni proces, zaključi je Pavićević.

U narednom, devetom kolu ABA lige crveno-beli će gostovati ‘večitom’ rivalu, a Mornar će na svom terenu dočekati Igokeu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter