0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

TRINKIJERI NAKON PRVOG PORAZA: Važan nam je Zagorac, falio je – Đorđe Gagić mora da odraste!

Objavljeno: 14.11.18 u 21:22

Italijanski trener je pretrpeo prvi neuspeh otkako je preuzeo ekipu Partizana.

Bolji od crno-belih bio je ruski Zenit koji je u Sankt Peterburgu slavio rezultatom 75:71 u 7. rundi Evrokupa.

Andrea Trinkijeri nije imao puno razloga za zadovoljstvo posle poraza u Rusiji, ali je ocenio da je ekipa delovala dosta bolje kada je timska igra u pitanju.

– Igrali smo naivo, bili smo mekani u odbrani. Znao sam da će biti gusto na kraju iako smo vodili na poluvremenu. Nismo odustali ni u jednom momentu, mlad smo tim, moramo da radimo još na individualnom nivou, ali sam video napredak u timskoj igri. Imali smo samo plus četiri na poluvremenu, a mogli smo da imamo 20 razlike. Upozorio sam ekipu da će se dići u drugom poluvremenu, ali to nismo mogli da ispratimo fizički. Falio nam je Rade Zagorac, važan nam je veoma, rekao je posle utakmice Trinkijeri.

Italijan je šaljivo odgovorio na pitanje novinara zbog čega je toliko često pričao sa sudijama uz opasku da se interesovao o dobrim restoranima u blizini, dok je i poručio da se još uvek ne zna da li će na Zagorca moći da računa za Budućnost ovog vikenda.

Na kraju, usledilo je pitanje o maloj minutaži Đorđa Gagića.

– Morate to da pitate Gagića, on mora da odraste, poručio je italijanski trener.

Zapratite najbolju sportsku Instagram stranicu – HOTSPORT.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter