2
Košarka

NBA: Jokić blizu novog tripl-dabla, ali će pamtiti ludačku ‘vožnju’ Krisa Pola (VIDEO)

Objavljeno: 14.11.18 u 09:11

Denver Nagetsi našeg Nikole Jokića ponovo su poraženi, ovog puta od Hjuston Roketsa, usled vrhunske partije Džejmsa Hardena.

Navijači Denvera euforično su ušli u novu sezonu, s razlogom, jer su i njihovi ljubimci sjajno krenuli. Ipak, forma iz oktobra, u novembru je nestala i Jokić i drugovi su definitivno u krizi.

Novi poraz doživeli su od Hjuston Roketsa rezultatom 109:99, iako je srpski reprezentativac imao još jednu sjajnu partiju i bio je blizu novog ‘tripl-dabla’.

Jokić je za 33 minuta na parketu ubacio 14 poena, imao 12 skokova i ostvario sedam asistencija, kao i dve ukradene lopte.

Najefikasniji igrač meča bio je Klint Kapela sa 24 poena, a ‘meč-viner’ Džejms Harden 22 koša i 11 asistencija, dok je Kris Pol ubacio 21 poen.

U jokićevom timu Monte Moris je imao 19, a Džamal Marej i Geri Heris po 15 poena.

Jedan od ‘hajlajta’ utakmice viđen je već na početku meča, kada je žrtva ‘vrteške’ Krisa Pola bio upravo Nikola Jokić.

NBA, rezultati:

Klivlend Kavalirs – Šarlot Hornets 113:89
Denver Nagets – Hjuston Rokits 99:109
Golden Stejt Voriors – Atlanta Hoks 110:103

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

2 Komentara

  1. klasican mismatch ne znam cemu tolika drama. Centar od 2.10+ nema brzinu kao ovaj kepec i to je to… usotalom nosio je loptu, cisti koraci

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter