0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK FMP

JOVANOVIĆ PRED KRKU: Svesni smo da će pokušati da se protiv nas ‘vade’

Objavljeno: 12.11.18 u 13:14

Trener košarkaša FMP-a, Vlada Jovanović istakao je da njegova ekipa protiv tima iz Novog Mesta mora da zadrži pristup i energiju kao u prethodnim mečevima.

Panteri ovaj duel dočekuju sa skorom od tri pobede i isto toliko poraza, dok gosti imaj pobedu manje, odnosno poraz više u prvih šest kola ABA lige.

Mladi stručnjak na klupi tima iz Železnika svestan je da će Krka nakon dva poraza priliku da popravi skor tražiti na današnjem gostovanju.

– Dočekujemo ekipu Krke koja iza sebe ima dva vezana poraza i koja će sigurno pokušati sve kako bi došla do pobede. Utakmice protiv Mornara i Partizana su dokaz da sigurno imaju kvalitet. U sastavu je veliki broj iskusnih igrača koji iza sebe imaju veliki broj utakmica u ABA ligi, rekao je Jovanović.

Pristup koju su imali u prethodnim duelima, moraju zadržati i danas njegovi igrači, smatra mladi trener.

– Mi moramo da zadržimo pristup i energiju koji smo imali u prethodnim mečevima. Posebno treba da obratimo pažnju na koncentraciju u sprovodjenju zadataka kako bismo došli do pozitivnog rezultata. Potrebno je da nametnemo svoj ritam, da igramo brzo i tražimo dobra rešenja u napadu, kazao je on.

FOTO: KK FMP

Košarkaš FMP-a, Marko Jeremić rekao je da veruje da će njegov tim biti na visini zadatka.

– Nakon veoma bitne pobede u Laktašima dočekujemo Krku i verujem da ćemo kao ekipa biti na visini zadatka. Samo s maksimalnim angažovanjem, pre svega u odbrani, možemo očekivati pozitivan rezultat, kazao je Jeremić.

Utakmica između FMP-a i Krke na programu je danas od 18 časova, prenos je na prvom kanalu Arene sport, a ulaz u dvoranu u Železniku je slobodan. Inervju koji je centar FMP-a i najbolji igrač ovog tima, Dragan Apić dao za naš portal, možete pročitati na OVDE.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter