Jedno nezaboravno iskustvo, kako zbog činjenice da na večeru vodi upravo Italijan, tako i što se radi o humanitarnoj akciji.

Humanitarna organizacija ‘Zajedno za život’ nastavlja sa organizacijom humanitarnih večera sa poznatim ličnostima i nakon Miroslava Raduljice i fudbalera Crvene zvezde pozivu se odazvao i Andrea Trinkijeri, novi trener košarkaša Partizan, a sve za pomoć trogodišnjem Nikoli Pavloviću koji se bori sa najopasnijim oblikom tumora.


Novi trener Partizana, Andrea Trinkijeri ekspresno se odazvao pozivu Humanitarne organizacije ‘Zajedno za život’ da se priključi akciji za lečenje trogodišnjeg Nikole Pavlovića.

Jedinstvena prilika pruža se svim ljubiteljima košarke da ih Trinkijeri izvede na večeru i da veče provedu u društvu ovog poznatog košarkaškog stručanjaka, a humanitarna aukcija za ovu večeru trajaće narednih 7 dana na OVOM LINKU.

Druženje sa poznatim trenerom održaće se u nedelji nakon aukcije i nakon utakmice koju će Partizan igrati u Podgorici sa KK Budućnost.

Sva sredstva sakupljena putem ove akcije biće prosleđena za lečenje trogodišnjem Nikoli Pavloviću, kome je potrebno 250.000 evra za tretman najopasnijeg oblika tumora, Neuroblastoma koji je u četvrtom stadijumu i koji se nalazi u Nikolinom grudnom košu, tik pored srca, što čini celu situaciju jako komplikovanom za ovog malog borca.

Nikola je i pored svega nasmejan i pozitivan dečak, a cifra potrebna za lečenje daleko premašuje mogućnosti roditelja i zbog toga im je potrebna pomoć celokupne javnosti.

Ovu komplikovanu operaciju i tretman pristali su da urade lekari iz Đenove, a cena lečenja koje će uključivati operaciju, transplantaciju koštane srži i imunoterapije iznosiće blizu 250.000 evra.

Nikoli možete pomoći doniranjem na dinarske i devizne račune koji su otvoreni namenski za njegovo lečenje i koji glase:

160-516443-31

Devizni EUR: 00-540-0004220.2

IBAN: RS35160005400004220276

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Takođe najbrže možete donirati slanjem SMS poruke sa brojem 559 na broj 3030 ili putem linka e-doniraj.