2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga / KK Budućnost Voli

DŽIKIĆ RAZOČARAN NAKON PORAZA: Nije prijatno, nikome nije lako – znam da se očekuje više od ovoga

Objavljeno: 09.11.18 u 23:09

Smrknutog lica i vidno razočaran trener Budućnosti Aleksandar Džikić izašao je pred medije nakon utakmice šestog kola Evrolige.

Njegova ekipa ponovo je poražena, njih je ovog puta u ‘Morači’ savladao Žalgiris rezultatom 72:60.

– Žalgiris je bio agresivniji u drugom poluvremenu, nama je u nastavku nestao fokus, promašili smo i dosta šuteva, počeo je Džikić.

Okupljene novinare zanimalo je i šta se dešava se jednim od najboljih igrača iz prošle sezone, Nikolom Ivanovićem, koji je prvi šut uputio u 31. minutu igre.

– Nije mu lako, on najbolje zna koliko mu je teško.

Navijači u dvorani nisu bili zadovoljni viđenim, a nakon dugo vremena košarkaši Budućnosti ispraćeni su zvižducima.

– Nije prijatno, znam da ljudi očekuju više i da nisu zadovoljni. To je i deo sporta, ima i lepih i nazovi ružnih trenutaka. Igrači su svesni očekivanja i pritiska, nije im lako da se izbore, svima nama nije lako, rekao je Džikić.

Pred ekipom Budućnosti je crnogorski derbi u sklopu ABA lige, koji je na programu u nedelju.

– To je velika utakmica za njih, biće maksimalno motivisani. Moramo i mi da budemo. Oni su doveli Brauna, koji odgovara njihovom stilu igre, videćemo da li će se odmah uklopiti. Uspeh u tom meču je usko povezan sa odbrambenim zadacima. Ako uspemo da zaustavimo njihovu otvorenu igru, sa puno šuteva, imaćemo priliku da drugačije igramo napad, zaključio je Aleksandar Džikić.

0
0

2 Komentara

  1. Hvala na šest uzastopnih poraza i isto toliko dobitnih tiketa u kladionici. Iskreno se nadam, nastavljanu vaše i moje serije…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter