2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

REGLAND: Kad se čuo njihov huk poželeo sam da zakucam! ODŽO: Pobeda za našeg čoveka!

Objavljeno: 31.10.18 u 09:34

Crvena zvezda je demolirala Galatasaraj u utakmici koja je bila posvećena ubijenom navijaču Crvene zvezde Marku Ivkoviću Jagodi kog su ubile pristalice turskog tima.

Stranci Crvene zvezde nisu imali prilike da igraju u ovakvoj atmosferi. Puna dvorana ‘Aleksandar Nikolić’ i pesma koja je grmela svih 40 minuta. Emocije posle meča nije mogao da sakrije ni Džo Regland.

– Odmah sam posle meča razgovarao sa Fajeom i Bilijem, bilo je stvarno sjajno. Da je bila neka prilika za kontru sigruno bih zakucao, iako to nikada ne radim. Dali su nam neverovatnu energiju. Mnogo je lepo kada si deo ovakve atmosfere. Nadam se da ovde nije kraj, da će dolaziti još – rekao je Džo Regland.

FOTO: STARSPORT

Majkl Odžo je pobedu posvetio ubijenom navijaču Crvene zvezde Marku Ivkoviću Jagodi.

– Trener nam je pričao, navijači na ulici su nam govorili o svemu, bila je to dodatna motivacija. Želimo da budemo prvi u grupi i borili smo se za našeg čoveka, jednog od nas. On je bio jedan od naših navijača. Uvek se borimo da sačuvamo svoj teren – rekao je Nigerijac.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter