0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

EVROKUP: Dva rezultata u Partizanovoj grupi koji bi mogli da odgovaraju crno-belima

Objavljeno: 30.10.18 u 22:35

Navijači Partizana čekaju sutrašnji meč protiv Turk Telekoma, ali bi i ishodi večerašnjih susreta mogli da ih obraduju.

Veče u Evrokupu zatvoreno je sa dve utakmice iz Partizanove grupe C, a interesantno je da su na oba susreta domaćini slavili identičnom razlikom od 21 poena.

Valensija je u svojoj dvorani očekivano savladala Trento sa 87:66 i tako ostala na deobi prvog mesta u grupi. Najefikasniji u redovima ‘slepih miševa’ bili su Bojan Dubljević i Vil Tomas sa po 15 poena, a jedini dvocifren u redovima italijanskog tima bio je Dastin Hogju sa 13 koševa.

U okršaju Asvela i Zenita očekivao se daleko neizvesniji meč, budući da su obe ekipe bile na skoru od tri pobede i jednog poraza, ali je večeras u Lionu domaćin počistio goste iz Sankt Peterburga.

Na kraju je bilo 89:68 za Francuze, koje je do trijumfa predvodio Mantas Kalnietis, strelac čak 22 poena.

Na drugoj strani parirao mu je Sergej Karašev, ali nije imao dovoljnu podršku ostalih saigrača. Marko Simonović, je i pored nešto više od 12 minuta na parketu, ostao bez poena.

To bi moglo da bude podstrek za Partizan, koji je već savladao Zenit, i sutrašnji eventualni ‘brejk’ u gostima Turk Telekomu bi im veoma značio pred drugi deo ove faze Evrokupa.

Grupa C

utorak

Asvel – Zenit 89:68
Valensija – Trento 87:66

sreda

18.00 Turk Telekom – Partizan

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter