1
Košarka

FOTO: HOTSPORT

BURNA KONFERENCIJA U ŽELEZNIKU: Tomić – ne možete nikad da me isprovocirate, nemojte me to pitati ako me cenite!

Objavljeno: 27.10.18 u 21:21

Crvena zvezda je uspela da se vrati na pobednički kolosek nakon poraza od Breše u Evrokupu.

Trijumfom od 81:72 protiv FMP, Zvezda je nastavila stoprocentni učinak na Jadranu.

Milan Tomić je nakon utakmice protiv Pantera rekao na čemu večeras zamera svojoj ekipi, a to su uglavnom greške koje su usledile padom koncentracije.

– Od početka smo ušli sa dobrom koncentracijom, ali to nije trajalo 40 minuta. To dokazuju brojke, imali smo veliki broj grešaka, a protivnik dosta skokova u napadu. Čestitam igračima na pobedi, borili su se celim tokom meča i, kako su mi rekli, ovde su uvek teške utakmice.

Zatim je usledilo pitanje o tome da li Zvezda ne zna da koristi velike prednosti i slavi ubedljivije, na šta je Tomić odgovorio:

– Šta zelite? Da pobeđujemo sa po 50 razlike? Da, protiv Breše je bila velika prednost i izgubili smo tu utakmicu, pa šta. Da li treba da bude 27, a ne sedam da biste bili zadovoljni?

A zatim i pitanje o tome da li je Tomić kaznio igrače nakon poraza od Breše, posle čega je usledio buran odgovor trenera ekipe sa Malog Kalemegdana.

– Ne pokušavajte da me isporovocirate. Što da ih kaznim, zbog jedne utakmice? Da li je to vaš predlog? Da ih kaznim zbog jedne loše, a je l’ treba da ih nagradim zbog 11 pobeda. Ne možete da me isprovocirate nikada. Ako me cenite, nemojte da me pitate to, kazao je Milan Tomić.

FOTO: HOTSPORT

Sa druge strane, izabranici Vladimira Jovanovića su se borili do samog kraja, ali je razlika u kvalitetu bila očigledna.

– Čestitam Crvenoj zvezdi na pobedi i želim joj sreću u nastavku prvenstva. Meni je bitno da smo nakon poraza u prošlom kolu pokazali reakciju i igrali sa puno energije. Nekim stvarima jesam zadovoljan, ali nisam srećan kada izgubimo. Nismo dobro odreagovali u nekim njihovim akcijama i to moramo da ispravimo. Ovo je put za nas kako treba da igra FMP.

Iz dvorane FMP – Nemanja Lazić

0
0

1 Komentara

  1. Tim je samo izgleda tako dobro skpljen za domacu upotrebu,al ce se do finala play ofa sigurno ozbiljno pojacti buducnost, cedebita…sa jednim play-om i slabom odbranom ovaj tim je daleko od evro lige.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter