3
Evrokup

FOTO: STARSPORT

ČANAK PRED ASVEL: Fizički su jaki, među boljima su u Evrokupu

Objavljeno: 22.10.18 u 12:47

Utakmica 4. kola Evrokupa između Partizana i Asvela na programu je sutra u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

Francuski tim koji je 18 puta bio šampion svoje zemlje ima za sad učinak od dve pobede i poraza, dok crno-beli imaju pobedu i dva neuspeha.

– Utakmica protiv Asvela je veoma važna za obe ekipe jer može puno toga da donese po pitanju plasmana u narednu fazu Evrokupa. Asvel je tim koji se zbog spleta okolnosti našao u šestom šeširu, inače spada među kvalitetnije ekipe u ovom takmičenju. Fizički su jaki, imaju puno iskusnih igrača koji u datom momentu mogu da na terenu naprave razliku. Što se nas tiče, dobar rezultat sutra bi nam višestruko značio i daćemo sve od sebe da kroz 40 minuta košarke do njega i dođemo, izjavio je trener Partizana, Nenad Čanak.

Kapiten Partizana Novica Veličković veruje da crno.beli mogu do trijumfa

– Svesni smo kvaliteta protivnika i toga šta je potrebno da uradimo ukoliko mislimo da ih savladamo. Verujem da smo u stanju da ponovimo neke od dobrih igara iz ove sezone i da pred našim navijačima zabeležimo važnu pobedu, rekao je Veličković.

Početak je zakazan za 19 časova.

0
0

3 Komentara

  1. Pa ima li neko slabiji od partizana .Pa svako ko namije protivnik svi su jaki i spremni fizicki pa onda ne trebamo da igramo kosarku .Kuku gde smo spali

    0
    0
    Odgovori
  2. Sto se tice kosarke i zvezde smesno je ista komentarisati. Zvezda i moderna kosarka su dva razlicita pojma. Oni su igrali samo na betonu i to kada su im doveli one hrvate drugog velikog posle rata.

    0
    0
    Odgovori
  3. Slab je Asvel,smešan nego je Partizan još slabiji i jasniji pa otuda ovako nerealna izjava.Ovo je možda iz ugla partizana.Za Zvezdu bi ovo bio lak posao

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter