0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga / Mega Bemax / Ivica Veselinov

MILOJEVIĆ ZADOVOLJAN: Čvrsto stojimo na zamlji, želimo da se nadigravamo sa svima

Objavljeno: 19.10.18 u 20:55

Nakon velike borbe ekipa iz Sremske Mitrovice savladala je večeras na svom parketu Petrol Olimpiju, nakon produžetaka rezultatom 81:77.

Ovim trijumfom ekipa Dejana Milojevića sačuvala je lidersku poziciju na tabeli, barem dok Crvena zvezda ne odigra svoj meč, i tako nastavila niz pobeda.

Nije krio zadovoljstvo trener Mege nakon još jedne dobre partije njegovih izabranika. Pored onoga što su radili u napadu Milojević je posebno zadovoljan kako se njegov tim ponašao u defanzivi, te smatra da je upravo to ključni razlog dobre igre večeras i pobede, ali naglašava da ovaj niz neće uzdrmati njegovu ekipu.

– Velika pobeda za moju ekipu. Način na koji smo trijumfovali je stvarno fantastičan. Ima dana kad niste raspoloženi napadački, međutim odbrana i energija su nam vratili ono što nam napad nije dao. Imali smo 30 ofanzivnih skokova, a defanzivno smo bili sjajni u drugom poluvremenu. Sveli smo Olimpiju na 15 poena u trećoj četvrtini, na 11 u poslednjoj deonici i samo tri u produžetku. Kad igramo takvu odbranu pobeda dođe kao nagrada. Bez obzira što imamo četiri pobede i što delimo prvo mesto na tabeli, čvrsto smo sa obe noge na zemlji. Idemo korak po korak, želimo da se nadigravamo sa svakim i vidimo gde smo u ovoj ligi, izjavio je Milojević.

FOTO: ABA liga / Mega Bemax / Ivica Veselinov
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter