0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga / Mega Bemax / Ivica Veselinov

MILOJEVIĆ I MOKOKA PRED OLIMPIJU: Verujemo u naš tim, želimo da nastavimo niz pobeda

Objavljeno: 18.10.18 u 13:55

Košarkaši Mege u petak od 17 časova nastavljaju takmičenje u ABA ligi kada će u okviru četvrtog kola ovog takmičenja u Sremskoj Mitrovici dočekati ekipu Petrol Olimpije.

Ekipa iz Sremske Mitrovice želi da dođe do četvrte vezane pobede, a ulaz u dvoranu na ovaj meč je slobodan za navijače.

Trener Mege Dejan Milojević na meču koji se igra u petak neće moći da računa na povređenog Branislava Ratkovicu. Milojević je pred duel sa Olimpijom istakao da se ne sme dopustiti bilo kakvo opuštanje ekipe posle tri pobede.

– U petak dočekujemo ekipu Olimpije koja je kvalitetan protivnik sa dobrom kombinacijom mladih i iskusnih igrača. Uostalom, to pokazuju i njihovi rezultati na startu ABA gde su pobedili Mornar i Zadar a u Beogradu igrali utakmicu na jednu loptu sa Partizanom. Za nas je bitno da uđemo u meč sa potrebnom energijom i agresivnom odbranom. Sigurno je da nam puno znače prethodne tri pobede, ali svaku utakmicu počinjemo od nule i ne smemo dopustiti bilo kakvo opuštanje jer će protivnici to umeti da kazne. Verujem u moju ekipu i ukoliko nametnemo naš ritam na utakmici, možemo da dođemo do četvrte pobede što bi bila potvrda sjajnog starta sezone za Megu, izjavio je Milojević.

Posle tri odigrana kola Mega ima maksimalan učina, dok novajlije u ABA ligi dolaze sa skorom od dve pobede i jednog poraza.

FOTO: ABA liga / Mega Bemax / Ivica Veselinov

Bek Mege Adam Mokoka je istakao da ekipa želi da nastavi da ide u dobrom smeru.

– Dobro smo trenirali i nastavljamo u tom ritmu. Želimo da podignemo naše limite i svaka utakmica je borba za sebe. Olimpija je veoma dobar tim, ali mi u svakom meču idemo na pobedu. Dobro smo počeli sezonu, ali ne želimo ovde da stanemo već da nastavimo u dobrom smeru. Pozvao bih Mitrovčane da dođu na meč u velikom broju, kao što je to bilo u meču protiv FMP-a, jer nam takva podrška puno znači a mi ćemo pokušati da im se odužimo na terenu, izjavio je Mokoka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter