7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VEĆ DO KRAJA OKTOBRA: Partizan se seli u Arenu, može li da padne rekord?!

Objavljeno: 16.10.18 u 18:52

Partizan će morati da napusti dvoranu ‘Aleksandar Nikolić’, a čelnici razmišljaju o velikom koraku.

Nekadašnji ‘Pionir’ od ranije je rezervisan i biće zauzet u vikendu od 25. do 28. oktobra, te je za meč protiv Zadra u okviru ABA j.t.d. lige potrebno da se promeni mesto domaćinstva crno-belih.

Rukovostvo kluba iz Humske mišljenja je da bi to mogla da bude ‘Štark arena’, koja je naša najveća dvorana, ali bi se očekivao broj navijača koji bi pokrio donji prsten, dakle oko 10.000 pristalica.

Jasno je da je Hala sportova ‘Ranko Žeravica’ mala ove sezone, budući da je već prodati 3500 sezonskih ulaznica, što su ljudi koji su stalni posetioci Partizanovih utakmica, bilo na Jadranu ili Evrokupu.

Meč protiv Zadra igraće se 26. oktobra od 21 sat, a još ćemo sačekati na potvrdu o mestu odigravanja, mada sve govori da će to biti u Štark areni, tako da bi mogao biti oboren rekord na utakmicama ABA j.t.d. lige ukoliko dođe oko 10.000 gledalaca.

0
0

7 Komentara

  1. “Jad i beda, lako je partizanu da se bahati i dovodi igrace, iznajmljuje najskuplju halu, otvara nove klubske prostorije kada je sponzor drzava . . . Sramota ! !“

    Na čemu si ti?

    Na limenkama hahaha

    Kolika je sad dnevnica dva sendviča?

    Džabe vam sve i stranci i džep narodni.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jad i beda, lako je partizanu da se bahati i dovodi igrace, iznajmljuje najskuplju halu, otvara nove klubske prostorije kada je sponzor drzava . . . Sramota ! !

    0
    0
    Odgovori
  3. Toliko Vas i ima dodjete svi za ruke i to je tooo…Podrska za Grubare ne znam koje nije ni bito napunite Arenu….ma sve frakcije koliko god Vas ima….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter