0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

TOMIĆU VAŽAN KOLEKTIV: Drugarski vas molim, ne izdvajajte igrače

Objavljeno: 16.10.18 u 21:45

Crvena zvezda večeras je ostvarila treću vezanu pobedu u Evrokupu.

Ekipa sa Malog Kalemgdana savladala je predstavnika ACB lige, ekipu Andore rezultatom 85:79.

Ipak trener Crvene zvezde iako zadovoljan krajnjim ishodom meča, nije zadovoljan greškama koje je njegov tim pravio večeras.

– Zadovoljni smo pobedom, to je prvo. Drugo, zadovoljni smo kolektivnom igrom, zbog 20 asistencija. A nezadovoljni smo zbog 21 izgubljene lopte. Moji igrači su uvek ozbiljni. Pa koji igrač je neozibljan u poslednjem mnutu, niko ne želi da napravi grešku. Moramo da shvatimo da ima dva tima, da se greške ne dešavaju. Najbolje bi bilo da se to ne dešava. Da li je umor, dekoncentracija? Ima svega, rekao je on, pa dodao:

– Na ovakvim utakmicama, pogotovo kod kuće, ne možeš da imaš 21 grešku.

Predstavnike medije posebno je intersovalo mišljenje trenera o večerašnjoj partiji Alekse Radanova.

– Dao bih vam jedan predlog, kao drugar. Molim vas da ne izdvajate igrača, meni je bitno da ekipa pobeđuje. Jedan igrač . Da, Radanov je odigrao dobro, prošlu Simanić, pre toga Regland. Šta treba da kažem? Odigrao je super Radanov? Odigrao je super drugu četvrtinu, treću nije, kad je počeo. Bolje me pitajte za tim, ne želim da izdvajam pojedince, od najiskusnijeg do najmlađeg, kazao je on.

Krataka odgovor imao je trener na pitanje šta mu znače brojke koje ‘kažu’ da je imao devet pobeda na devet mečeva.

– Ništa!, završio je Tomić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter