0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

‘SVI SU DALI DOPRINOS’: Tomića raduje velika rotacija u timu Zvezde

Objavljeno: 13.10.18 u 19:48

Trener Crvene zvezde bio je zadovoljan još jednim trijumfom u nizu svojih igrača, ovog puta protiv Krke iz Novog Mesta.

Crvena zvezda je trijumfovala u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ rezultatom 80:66 u meču u kom pobeda nijednog momenta nije dolazila u pitanja, a uz nastup svih 12 prijavljenih igrača.

To je najviše obradovalo stratega Milana Tomića.

– Mislim da smo odigrali utakmicu u velikoj rotaciji. Igrali smo sa 12 igrača, svi su imali minutažu i svi su dali doprinos u pobedi. Čestitam mojim igračima na pobedi i sada se spremamo za sledeću utakmicu – izjavio je Tomić.

Trener Krke Simon Petrov svestan je razlike u kvalitetu između dva rivala.

– Čestitam domaćinu na pobedi. Nemam puno toga da pričam, bili su bolji čitav meč i zasluženo su pobedili. Crvena zvezda deluje kao ekipa i zato su dominantni. Naš motiv je bio da odigramo dobru utakmicu protiv ovakvog suparnika koji je pokazao da je jedan od najboljih u ABA ligi. Mislim da smo neke stvari i dobro uradili i da je ovo dobro iskustvo za naš mlad tim. Naše ambicije su opstanak u ligi, a onda ćemo videti – rekao je Petrov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter