1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ČANAK PRED GOSTOVANJE MORNARU: Neće nas zavarati meč u Laktašima

Objavljeno: 13.10.18 u 14:42

Treći put za tri sezone, crno-beli u uvodnim kolima regionalnog šampionata gostuju u Baru.

U nedelju košarkaši Partizana će u barskoj ‘Topolici’ odmeriti snage sa prošlogodišnjim polufinalistom ABA lige i aktuelnim šampionom Crne Gore, ekipom Mornara. Utakmica je na programu od 17 časova.

– Očekuje nas veoma teška i važna utakmica za obe ekipe. Mornar je startovao sa dva poraza i sada će učiniti sve da tu seriju prekine. Utakmica koju smo nedavno odigrali u Laktašima nas neće zavarati – poručuje Nenad Čanak, trener Partizana.

– Oni su tokom nedelje pokazali dobru igru u Torinu, gde su zabeležili važnu pobedu u Evrokupu i tako najavili da će na sutrašnjoj utakmici biti na veoma visokom nivou. Sa druge strane, mi ćemo dati sve od sebe da dođemo do pobede kojom bi odlično započeli seriju od tri uzastopna gostovanja u ABA ligi i Evrokupu – istakao je Čanak.

Bek Partizana Aleksandar Aranitović je pred polazak u Bar izjavio:

– Utakmice protiv Mornara u Baru su u prethodne dve sezone bile veoma zanimljive i teške, verujem da će tako biti i sutra. Pobeda u Laktašima na Superkupu je arhivirana i u kontekstu sutrašnje utakmice nema veliki značaj. Očekujem da oni pruže svoj maksimum kako bi došli do prve pobede u ligi, a mi ćemo sa druge strane odgovoriti istom merom, kako bi napravili još jedan važan korak napred – rekao je Aranitović.

0
0

1 Komentara

  1. CANAK AKO NE POBEDIS
    MORNAR DOKAZACES DA NISI ZA PARTIZAN. TITULA CE NAM BITI PUSTI SANAK. U PRVOM KRUGU NESMES IMATI VISE OD 3 PIRAZA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter