2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

TOMIĆ I RISTIĆ PRED KRKU: Ne smemo da ih potcenimo, želimo punu dvoranu

Objavljeno: 12.10.18 u 13:55

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju ekipu Krke u premijernom meču 3. kola regionalne ABA lige.

Meč u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ igra se u subotu od 17 časova, a karte za ovaj meč već su u prodaji u svim poslovnicama ‘Eventima’, a biće dostupne svim zainteresovanima i na dan utakmice na blagajni dvorane.

Pred duel sa povratnikom u elitnu regionalnu ligu ekipom iz Novog Mesta, trener crveno-belih koji poziva na oprez, posebno nakon trijumfa zeleno-belih u prethodnom duelu nad ekipom Mornara.

– Maksimalno uvažavanje ekipe Krke, mi smo rekli i to ću svaki put ponovoti, ekipa koja je u stvaranju i moramo maksimalno da odigramo svaki meč, i na prvom mestu koncentrisano i timski. Ova liga je vrlo ujednačena, timovi imaju svoj kvalitet, i svako potcenjivanje bilo koga može da se završi porazom. Regland se oporavio od prehlade i visoke temperatue, kompletan sastav znaćemo pred početak utakmice. Pozivam navijače da dođu da podrže ovo što radimo i momke koji igraju za Crvenu zvezdu, rekao je trener crveno-belih Milan Tomić.

Centar crveno-belih Dušan Ristić smatra da njegova ekipa mora biti oprezna u subotu.

– Po povratku iz Monaka, gde smo odigrali jednu neizvesnu i tvrdu utakmicu, vraćamo se obavezama u ABA ligi. Ova liga i timovi u njoj zahtevaju maksimalnu angažovanost, i odsustvo bilo kakvog potcenjivanja. Krka je pokazala da joj je mesto u regionalnom takmičenju i borbom kroz drugi rang takmičenja, kroz koji je zasluženo došla do ABA lige, ali i pobedom nad Mornarom u Novom Mestu. Dolaze bez ikakvog opterećenja u Beograd, i zato moramo da odigramo maksimalno odgovorno, rekao je centar crveno-belih.

Ekipa Crvene zvede mts će u petak trenirati u vreme utakmice u dvorani ‘Aleksandar NIkolić’ a već u utorak u Beograd stiže jedno od najprijatnijih iznenađenja prošlosezonske Endesa lige ekipa Andore.

0
0

2 Komentara

  1. Delija nema ni ove godine. Nisu podnosoli Alana u košarkaškom timu,ali su obožavali Muhameda u fudbalskom. Valjda će podržati i Muhameda iz košarkaškog.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter