0
Evrokup

FOTO: KK Crvena zvezda mts

ČOVIĆ I REGLAND: Utakmica nije bila dobra, ali pobeda je bitna

Objavljeno: 10.10.18 u 23:11

Košarkaši Crvene zvezde nastavili su pobedonosni niz, a večeras je u prvom kolu Evrokupa savladan Monako.

Ekipa Milana Tomića, nije na najbolji mogući način odigrala ovu utakmicu, ali su iz tabora kluba sa Malog Kalemgdana na kraju zadovoljni trijumfom od 63:66.

Plejmejkeri Crvene zvezde svesni su da ovo izdanje nije bilo kao ono pre par dana u Podgorici kada je njihova igra bila dosta ubedljivija, ali su saglasnida je pobeda iz ovakvih utakmica najbitnija.

– Utakmica je bila ružna za obe ekipe. Bilo je mnogo promašenih šuteva iz lakih pozicija i sa jedne i sa druge strane, ali znate, to je sve deo igre. Dani kao što je ovaj se dešavaju u košarci i samo treba da nastavite dalje. Za nas je najvažnije da smo pobedili, rekao je Džo Regland.

Čović smatra da pobeda u ovakvom meču dokazuje da ekipa ima određeni kvalitet.

– Loša utakmica sa obe strane, sa dosta prekida. Najbitnije je da smo posle loše igre pokazali karakter i na kraju pobedili. Cilj je da se odigra što kvalitetnije i da se pobedi. Zadovoljni smo svime što smo do sada uradili. Ipak, kao i do sada, zaboravljamo i ovu utakmicu i gledamo samo napred. U subotu je Krka, kazao je Čović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter