3
Košarka

FOTO: Twitter

LOŠA VEST: Bogdanović operisan!

Objavljeno: 22.09.18 u 09:15

Srpska ‘haubica’ propustila je meč sa Estonijom u kvlafikacijama za Svetsko prvenstvo, jer je osetila nelagodnost u kolenu.

Posle meča selektor Aleksandar Đorđević je istakao da je Bogdan Bogdanović osetio nelagosdnost u kolenu i da će uskoro biti poznato o čemu je reč i da se nada da nije ništa ozbiljno. Najnovija vest kaže da je košarkaš Sakramenta imao manji zahvat u Njujorku. Urađen mu je artroskopski zahvat na levom kolenu.

Nije poznato koliko će trajati oporavak Bogdana Bogdanovića, a on je u maju već radio ovakva zahvat. Sakramento je obavestio svoje navijače o povredi Srbina i da će naknadno izaći sa danom njegovog povratka na teren.

Podsetimo, Sakramento Kingsi ove sezone imaju dva srpska igrača u timu, jedan je Bogdan Bogdanović, a drugi Nemanja Bjelica.

0
0

3 Komentara

  1. Kakva je to haubica kad mu je procenat šuta na zvaničnim utakmicama ispod 20%,a što se tiče operacije želim mu brz oporavak.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter