0
AdmiralBet ABA Liga

Nemanja Dangubic Branko Lazic Euroleague basketball match between Crvena Zvezda and Anadolu Efes in Belgrade, Serbia on Dec. 8. 2017. Crvena Zvezda won 100:81 (STARSPORT/Pedja Milosavljevic)

(NE)OČEKIVANI RASTANAK: Ljubimac navijača Crvene zvezde napustio crveno-bele!

Objavljeno: 19.09.18 u 00:26

Jedan od najpopularnijih igrača Crvene zvezde u poslednjih par godina, Nemanja Dangubić, i zvanično više nije član tima sa Malog Kalemegdana.

Iako je postojala nada među navijačima da će Dangubić, kom je ovog leta istekao ugovor, ostati u klubu bar još godinu dana, na kraju je sjajno krilo parafiralo ugovor sa novim klubom, pa će u nastupajućoj sezoni igrati za minhenski Bajern, koji sa klupe predvodi Dejan Radonjić.

Kosarka Euroleague season 2015-2016
Euroleague Top 16
Crvena Zvezda v Lokomotiv Kuban
head coach Dejan Radonjic and Nemanja Dangubic (R)
Beograd, 29.01.2016.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Dangubić je prošle godine bio među nosiocima igre, ali je doživeo povredu zbog koje je pauzirao veći deo sezone.

U Zvezdi je za te četiri sezone osvojio ukupno devet trofeja, a u Bajernu se raduju njegovom doprinosu u odbrani:

– Nemanja nam donosi atleticizam, kao i čvrstinu u odbrani, raznovrsnost ekipi. Trener Radonjić ga zna jer ga je trenirao u Beogradu, poznaje njegove kvalitete. Posle teškog perioda i povrede prošle godine, on je sad potpuno spreman da pomogne našem timu, rekao je sportski direktor Bavaraca Danijele Bajezi.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter