0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

ZVEZDAŠI, KAPIJE ‘PIONIRA’ SU OTVORENE: Crveno-beli pozivaju navijače na meč sa Nižnjim

Objavljeno: 13.09.18 u 12:47

Crvena zvezda i Nižnji iz Novogoroda odigraće prijateljski meč koji će beogradskim crveno-belima poslužiti kao poslednja provera pred početak nove sezone.

Ekipa Milana Tomića će protiv ruskog predstavnika imati priliku da se pokaže pred svojim navijačima, a ulaz na ovaj susret biće slobodan.

Iz tog razloga na sajtu Crvene zvezde objavljeno je obaveštenje o ulazima na koje će navijači moći da uđu:

Za prijateljsku utakmicu Crvena zvezda mts – Nižnji Novgorod koja se igra u petak od 19 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić“ slobodan ulaz na tribine A i C, Za vlasnike sezonskih ulaznica, članskih karata i učesnici akcije „Doniraj i dmoniraj“ na raspolaganju službeni ulaz 2.

KK Crvena zvezda mts obaveštava sve vlasnike sezonskih ulaznica za 2018/2019, učesnike u akciji „Doniraj i dominiraj“ i sve zainteresovane navijače Crvene zvezde i ljubitelje košarke, da će za utakmicu Crvena zvezda mts – Nižnji Novgorod, biti otvorene dve tribine i jedan službeni ulaz.

Za meč koji će se igrati u petak od 19 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić“, biće otvoreni ulaz A, ulaz C i službeni ulaz 2 (stepenice).

Svi vlasnici sezonskih ulaznica i akcije „Doniraj i dominiraj“ biće u mogućnosti da uđu u halu na službeni ulaz 2 (stepenice) a za njih će biti na raspolaganju sedišta u loži i plavoj loži.

Za sve navijače Crvene zvezde koji žele da vide ekipu u poslednjoj proveri pred odlazak na Superkup u Laktašima, na raspolaganju će biti ulazi A i C na tribinama.

Utakmica Crvena zvezda mts – Nižnji Novgorod počinje u 19 časova, a ulazi će biti otvoreni od 17.30 časova.

Podsetimo, klub je od 3.septembra pustio u prodaju sezonske ulaznice, i Crvene zvezda želi da se zahvali svim dosadašnjim kupcima novih sezonskih ulaznica na poverenju i direktnoj pomoći klubu.

Akcija prodaje sezonskih ulaznica trajaće do oktobra, kada će crveno-beli i zvanično početi novu sezonu „vezanim“ utakmicama u Beogradu protiv Cibone i nemačkog Ulma.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter