0
Košarka

FOTO: STARSPORT

HRVAT ZAMENIO DULETA NA KLUPI BIH: Legendarni trener će besplatno menjati Vujoševića

Objavljeno: 04.09.18 u 17:41

Selekcija Bosne i Hercegovine priprema se za duele novog FIBA ‘prozora’ u septembru.

Oni će se ‘sudartiti’ sa ekipama Finske i Češke Republike, a na klupi ove selekcije zbog zdravstvenih problema neće biti Duško Vujošević, a da će ga menjati njegov pomoćnik.

Problem je nastao kada je Bajramović usled prirpema pronašao angažman u Hong Kong, usled koga je morao da napusti reprezentaciju. Savez je potom kontaktira Jasmina Repešu koji je prihvatio poziv i preuzeo selekciju.

– Radi se o čoveku koji je zadužio ove prostore. Nastavljam njegov posao, ovo je njegov spisak igrača kojima želim zahvaliti jer su se odazvali i žele ostvariti rezultat. Nažalost, ne mogu svi biti prisutni. Narednih par dana će pokazati koliko će koja reprezentacija ostvariti hemiju i volju za rezultatom. Teško je to treneru učiniti u dva dana priprema, rekao je Repeša na promociji u Sarajevu.

Dogovoreno je sa Repešom da ove dve utakmice odradi besplatno, nakon čega će se povesti priča o mogućem ostanku na toj poziciji, novo povratnik u nacionalni tim je plejmejker Budućnosti iz Podgorice Nemanja Gordić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter