0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

KAPITEN ZVEZDE: ABA liga je nikad jača, ali mi idemo na trofej

Objavljeno: 01.09.18 u 23:56

Kapiten crveno-belih izneo je svoja očekivanja na startu prirpema za novu sezonu.

Pre izazova u Evrokupu i regionalnom prvenstvu šampiona naše zemlje očekuja Superkup ABA lige.

Igrač koji ima najduži staž u ovom timu Crvene zvezde govorio je da će ove sezone konkurencija za trofej koji vodi ka Evroligi biti nikad jača.

– Ovo će mi biti deseta sezona u ABA ligi i deluje mi da nikada to takmičenje nije bilo jače. Mnogo timova će konkurisati za prva četiri mesta. Svi su se pojačali, žele trofej, plasman u Evroligu. Na nama je da ostvarimo ciljeve. Naravno, do toga moramo da idemo polako i korak po korak, rekao je Lazić, a preneo Sport klub.

Rano sklapanje tima prema mišljenju Lazića prednost je ove ekipe.

– Ja sam igrač sa najdužim stažom u ekipi, ali i Perperoglu ima više iskustva od mene. Ovo je prvi put posle ne znam ni sam koliko godina da je ekipa od početka zajedno, jer nema čekanja pojačanja i slično. Atmosfera je sjajna, zalaganje na maksimalnom nivou, kazao je on.

Novajlije prema njegovi rečima moraju biti svesne u kakav klub dolaze.

– Nadam se da ću i na terenu imati neku ulogu. Šalim se. Još smo u fazi upoznavanja, svakodnevno pričamo. Ništa više trener ne očekuje od mene od onoga što sam inače pokazivao kada je parket u putanju. Naravno da svlačionica mora da bude pod kontrolom, ali mislim da su svi svesni gde su došli, veličine kluba i shodno tome se i ponašaju, zaključio je Branko Lazić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter