1
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka Kosarkaska Liga Srbije Play Off Final season 2017-2018 Crvena Zvezda v FMP (Game One III) Proslava Titule Filip Covic Marko Keselj Nemanja Dangubic Dejan Davidovac Branko Lazic Aleksa Radanov Pero Antic Ognjen Dobric James Feldeine Stefan Jankovic Taylor Rochestie Alen Omic Mathias Lessort Nikola Jovanovic head coach Milenko Topic Nebojsa Covic Belgrade, 11.06.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BRANKO LAZIĆ ZA HOTSPORT: Obradovao me je Cirbesov povratak

Objavljeno: 27.08.18 u 20:05

Kapiten Branko Lazić i ove sezone će predvoditi Crvenu zvezdu, a sjajni bek i jedan od najboljih defanzivaca Evrope u poslednjih par sezona za naš portal je prokomentarisao sezonu koja tek počinje.

 Novi početak, ne moramo da spominjemo tvoj staž u Zvezdi… Šta ti prolazi kroz glavu?

– Konačno smo se okupili, u punom sastavu počinjemu pripreme, za razliku od prethodnih sezona. Drago mi je zbog toga, jer je ekipa od početka na okupu, pa ćemo se upoznati bolje, uigrati i dočekati spremni početak sezone.

 Prošla sezona je prošla kako je prošla, nije osvojena ABA liga, Zvezda ne igra Evroligu. Koliko imperativ povratka u elitu može da predstavlja dodatni pritisak?

– Ne bih to nazvao pritiskom koliko motivom više. Kao što si rekao, s obzirom na prošlu sezonu, sad imamo motiv više da ove sezone to ispravimo i vratimo se u Evroligu.

FOTO: STARSPORT

 Tu je ponovo Maik Cirbes?

– Ta vest me je zatekla na moru, i obradovala me, iskreno. Drago mi je što je tu, ali drago mi je i zbog ostalih momaka, svi su sjajni. Svesni su veličine kluba u koji su došli, shodno tome se i ponašaju.

 Koliko tebi kao kapitenu znači dolazak Stratosa Perperoglua, s obzirom na to da je osvojio sve što se moglo osvojiti?

– Eto, i sam si rekao, čovek je osvojio sve što može. Imati njega za saigrača, prijatelja, tu u klubu… Velika čast i privilegija, istakao je Lazić.

 I za kraj, na kraju prošle sezone si naterao Milenka Topića da peva na proslavi titule, da li planiraš to da ponoviš i ove?

– Daleko je još uvek, rano je za obećanja, ali se iskreno nadam da će biti Kalemegdan ponovo u junu, zaključio je Zvezdin ‘Le Branko’.

0
0

1 Komentara

  1. Normalno da ce biti ma sve ce ponovo biti nase i sve ce ponovo biti onako kako treba,a to je Gigant na svom mjestu.Sretno Zvezdooooo…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter