2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter

DRAGAN BOKAN: Zvezda i Cedevita imaju veće budžete, tu je i Partizan!

Objavljeno: 16.08.18 u 19:00

Budućnost iz Podgorice će ove sezone igrati Evroligu, a po pojačanjima je favorit za osvajanje ABA lige, mada se sa tim ne slaže prvi čovek branioca titule Dragan Bokan.

Prvi čovek Podgoričana je istakao da ulogu favorita u ABA ligi daje Zvezdi i Cedeviti i da to nije pokušaj prebacivanja pritiska na drugu stranu.

– Ne prebacujemo pritisak na druge ili pokušavamo da sebe rasteretimo, ali i ove godine dajemo prednost Crvenoj zvezdi i Cedeviti u ABA ligi. Ali, mi ćemo biti mnogo jači i mnogo više konkurentni nego prošle sezone, u kojoj nas je timski rad doveo do toga da budemo član Evrolige. Zvezda i Cedevita imaju veći budžet nego Budućnost, a tu su i Partizan, Olimpija i Mornar. ABA liga nam je prioritet, ali nikome od 15 timova u Evroligi nećemo lako dati bodove – rekao je Dragan Bokan, a prenele su ‘Vijesti’.

Budućnost se tokom leta reforisala, evo šta se promenilo u Morači.

– Utrostručili smo broj zaposlenih, jer smo dobili jasne signale Evrolige da klub mora da funkcioniše kao ozbiljno privredno društvo. Njima je mnogo bitnije kako će klub funkcionisati organizaciono, nego kako će igrački izgledati – zaključio je Bokan.

0
0

2 Komentara

  1. Koga ti pokušavaš da slažeš , da ovi ameri i kod vas igraju za semenke i kikiriki kao kod komšija . Pa trener vam je ubedljivo najplaćeniji u ABA ligi čak više i od Cedevitinog a za igrače glupo je i pročati posebno ovi ameri su plaćeni boga oca . Dangubiću nude nevidjene uslove za potpis (verovatmo će i prihvatiti) .

    0
    0
    Odgovori
  2. Sigurno nemate maniji budzet, već mnogo veći od navedenih klubova, kada se saberu zvanični i ne zvanični fondovi. Niko u ligi, osim budućnosti, nema crni fond za sudije i devojke sumljivog morala.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter