0
Evrokup

NOVI CENTAR PARTIZANA: Dovoljno mi je da vidim kako su prošli Vilijams-Gos i Marić…

Objavljeno: 14.08.18 u 14:52

Košarkaši Partizana juče su počeli pripreme za novu sezonu, a posebnu pažnju privukle su novajlije u ekipi, poput australijskog centra Džoka Lendejla.

Lendejl je novinarima u novom trening centru crno-belih rekao da je u klub došao zbog navijača, za koje je čuo da su najbolji na svetu, kao i zbog prethodnika, Najdžela Vilijams-Gosa i, još ranije, Aleksa Marića.

– Meni je sasvim dovoljno da vidim kako su prošli Najdžel Vilijams Gos prošle sezone i moj zemljak Aleks Marić kada je stigao do Fajnal fora Evrolige 2010. godine. Prvo je bitno da se pripremimo jer idemo na pobedu u svakoj utakmici – poručio je novi centar Partizana.

Tek je pre dva dana stigao u Beograd, ali će se tek upoznati sa prestonicom, kulturom, kao i samim klubom iz Humske.

– Nisam imao mnogo vremena da se upoznam sa saigračima, za sada sve deluje dobro i imaću vremena da se uklopim. Partizan je velika šansa za mene jer je to klub koji ima pobednički mentalitet i ‘lude’ navijače. Najbolje na svetu, kako sam čuo – rekao je Lendejl.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter