28
Košarka

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN ČEKA RASPLET: Janković tražio raskid, Zvezda tvrdi da je isplaćen

Objavljeno: 14.08.18 u 15:15

Nazire se rasplet u priči oko transfera Stefana Jankovića iz Crvene zvezde u Partizan.

Dosta se spekuliše ovih dana oko košarkaškog transfera koji bi uzdrmao javnost i zasigurno uneo dodatnu dozu rivaliteta između naša dva najveća kluba u novoj sezoni.

Stefan Janković želi da napusti Crvenu zvezdu, nije se pojavio na početku priprema, tražio je raskid ugovora i izgleda da će ga dobiti.

Kako SOS kanal+ saznaje, iskoristiće to što mu aktuelni klub nije isplatio na vreme skoro polovinu prošlogodišnjih plata i po tom osnovu trebalo bi da postane slobodan igrač.

Naime, Janković je u junu poslao pismo sa zeljom za raskidom saradnje, nezadovoljan svojim statusom, posle koga su naknadno izmirene sve obaveze, ali po isteku zakonskog roka, pa bi na arbitraži sve trebalo da se okonča.

Tu se u priču uključuje Partizan, koji ga želi, a izgleda da je i Janković zainteresovan za prelazak u tabor ‘večitog’ rivala, pa je sve izvesnije da će doći do te saradnje i to potpuno ‘bezbolno’ po crno-bele, koji na taj način neće platiti najavljeno obeštećenje od 300.000 evra.

Međutim, kako su nam rekli iz Crvene zvezde, oni ostaju dosledni da je igraču sve isplaćeno na vreme, te da nema nikakvog osnova za raskid ugovora.

Janković već dobija pretnje da će ga dočekati velike uvrede i to gore nego što je dobijao Vladimir Stojković u fudbalu, ali bi sve vrlo brzo trebalo da bude konačno poznato.

 

A post shared by Vladan Tegeltija (@vladantegeltija) on

0
0

28 Komentara

  1. Direktno iz Zvezde u Partizan

    Mlađan Šilobad
    Dragoljub Vidačić
    Dejan Tomašević
    Miloš Vujanić
    Luka Bogdanović
    Đuro Ostojić
    Lorens Roberts

    0
    0
    Odgovori
  2. Sta je ovo prvi april..igrac trazi raskid ugovora zbog neredovne plate koja je ipak isplacena hoce u Partizan koji nema ni za kiflu i moli igrace da mu oproste plate…izgleda da ce kod grobara igrati iz ljubavi pustite ga i onako nije nizasta..

    0
    0
    Odgovori
  3. Koji vam je ljudi pa Jankovic je skroz nebitan igrac i za zvezdu i za partizan da moze da pravi razliku na terenu pa i da razumem tenzije ovako ne znam sta vam je pa za partizan Pecarski ce biti korisniji od Jankovica vise bi veole da dovedemo nekog Amera koji ce stvarno praviti razliku nego njega.

    0
    0
    Odgovori
  4. Niko u nasoj ligi ne isplacuje na vreme, i uvek se to radi sa 3 ili 4 meseca zakasnjenja.
    U KKP niko ne dobija novac na vreme. E sada sto je to ovaj iskoristio, to je njegova stvar.
    Za Zvezdu je i bolje sto ce otici, zato sto je problematican igrac, i celu proslu sezonu nije imao neku veliku ulogu.
    Ako zeli da ide u Partizan, neka ide.

    0
    0
    Odgovori
  5. objektivni tegeltija…. čovek zvani mržnja…. jedan od zombi obožavalaca lika i dela duleta svinje…. da Bog da prošao kao on!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Pravi predstavnik malog fmp-a, neobrazovan, tupavac zadojen mržnjom. Prvo se normalnima zgade ovakvi, a onda mi nekako bude i drago kada vidim koliko te taj isti Dule tako psihički poremećenog stvorio. Isti taj Dule će se samo nasmejati ovakvom pavijanu, a ja bi mu lično sve po spisku i dabogda ti se seme zatrlo (Da se razumemo, nisam baš toliko normalan da ti ga ne bapnem na mamata).

      0
      0
      Odgovori
      • vidi ti simpatizera jsd (ne znamo sa koje tribine) kako glumi inteligenciju!!! slušaj sine ti si nama još dobar ispao kojiko nas se ređalo dok si bio u procesu stvaranja. samo potvrđuješ stav da ste simpatizeri izdajnika i pljuvača po svemu srpskom – dule svinja, vokri itd…. neka ga rak živog jede kao izdajnika srpstva i srpskog naroda. i već ga jede. i treba.a ti si mentalno dovoljno zatrt. seju ćemo ti iskoristiti da biološki ne nestaneš.

        0
        0
        Odgovori
    • Nista novo, panteri i dalje dobijaju epi-napade na pomen velikog Duleta Vujosevica. Al dobro, covek ih ugasio i naterao da pobegnu u Zeleznik i da lazu sami sebe da je FMP Zvezda

      0
      0
      Odgovori
  6. Da se malo i Vlada Tegeltija čuje, miskio sam da sklapa televizore u Slovačkoj..a priča se o Jankoviću kao da je u najmanju ruku Perperoglu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter