Nazire se rasplet u priči oko transfera Stefana Jankovića iz Crvene zvezde u Partizan.

Dosta se spekuliše ovih dana oko košarkaškog transfera koji bi uzdrmao javnost i zasigurno uneo dodatnu dozu rivaliteta između naša dva najveća kluba u novoj sezoni.


Stefan Janković želi da napusti Crvenu zvezdu, nije se pojavio na početku priprema, tražio je raskid ugovora i izgleda da će ga dobiti.

Kako SOS kanal+ saznaje, iskoristiće to što mu aktuelni klub nije isplatio na vreme skoro polovinu prošlogodišnjih plata i po tom osnovu trebalo bi da postane slobodan igrač.

Naime, Janković je u junu poslao pismo sa zeljom za raskidom saradnje, nezadovoljan svojim statusom, posle koga su naknadno izmirene sve obaveze, ali po isteku zakonskog roka, pa bi na arbitraži sve trebalo da se okonča.

Tu se u priču uključuje Partizan, koji ga želi, a izgleda da je i Janković zainteresovan za prelazak u tabor ‘večitog’ rivala, pa je sve izvesnije da će doći do te saradnje i to potpuno ‘bezbolno’ po crno-bele, koji na taj način neće platiti najavljeno obeštećenje od 300.000 evra.

Međutim, kako su nam rekli iz Crvene zvezde, oni ostaju dosledni da je igraču sve isplaćeno na vreme, te da nema nikakvog osnova za raskid ugovora.

Janković već dobija pretnje da će ga dočekati velike uvrede i to gore nego što je dobijao Vladimir Stojković u fudbalu, ali bi sve vrlo brzo trebalo da bude konačno poznato.

 

A post shared by Vladan Tegeltija (@vladantegeltija) on