15
Košarka

FOTO: STARSPORT

OVO JE JANKOVIĆEV POTEZ: Na društvenim mrežama više nema Crvene zvezde, hoće li biti Partizana?

Objavljeno: 13.08.18 u 13:54

I definitivno su svoje završili Stefan Janković i Crvena zvezda.

Centar se danas nije pojavio na okupljanju pa je sportski direktor crveno-belih pokrenuo disciplinski postupak protiv njega.

Problem je nastao kod plata Stefana Jankovića koji još uvek ima važeći ugovor sa Zvezdom, i to na dve godine. Prema rečima čelnih ljudi Crvene zvezde, sve isplate su uplaćene na račun Jankovića sa malim zakašnjenjem.

Da srpski košarkaš sa kanadskim pasošem nema nameru da se vraća u Zvezdu govori i činjenica da je sa profila na društvenim mrežama Janković izbrisao podatak da je košarkaš crveno-belih, a čini se da je sada na potezu Partizan koji ne krije da želi centra.

0
0

15 Komentara

  1. Kakve veze ima Igokea i Dinamik sa Partizanom…Partizan se nikad nije gasio vec grca u dugovima.zvezda je ugasena,sad je fmp jedini legalan covicev klub.Sta je problam?Cemu rasprava medju navijacima?Naravno svako voli svoj klub ali ako neko nema svoj klub nek navija protiv Partizana jer on je jedini klub koji je bio prvak Evrope a to boli.Drugi klub je fmp koji ima uspeh od prosle godine 9.mesto u Evropi.Posteno trenutno su najbolji u Srbiji.

    0
    0
    Odgovori
  2. Interesantan detalj danas u tekstu.
    Do juce se apostrofiralo kako je isplacen NA VRIJEME i ima vazeci ugovor, danas pak vec stize informacija SA MALIM ZAKASNJENJEM.
    Vrlo zanimljivo

    0
    0
    Odgovori
  3. Не знам за кога навија у души, али ако је правио проблем у фмп-у због пара, правиће га и у Партизану (који финансијски горе стоји)

    0
    0
    Odgovori
  4. Idi klovnu po faci i spiki ti se vidjelo od pocetka da ne pripadas nama……sini ti ganci…Neka ti prehladjeni Novo bude idejini vodja propale skvadre……Idi u rici te zajedno u toru….

    0
    0
    Odgovori
  5. Ne stavljajte omcu mladom coveku oko vrata, ako ga mi ne zelimo i ako nema kvalitet za nas, neka stecu trazi tamo gde mu se nudi, drugo je da je on Zvezda naseg tima ili neko jako jako bitan pa da zeli da predje u Groblje….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter