5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SLUČAJ ‘STEFAN JANKOVIĆ’: Šta kažu u Zvezdi o statusu svog košarkaša?

Objavljeno: 12.08.18 u 17:43

Već neko vreme traje priča o potencijalnom prelasku Stefana Jankovića iz Crvene zvezde u Partizan, a čini se da se trenutak kada će sve biti poznato primakao.

Naime, za sutra je zakazano okupljanje košarkaša Crvene zvezde, a još uvek nema indicija da će se na prozivci naći i Janković.

– Što se tiče košarkaškog kluba Crvena zvezda, stvari su jasne, rečeno nam je u Zvezdi, čime je praktično potvrđen stav o kom su se na Malom Kalemegdanu već izjasnili. Naime, portparol Zvezde Igor Vujčin je početkom meseca istakao da Janković nije slobodan u izboru nove sredine jer ima ugovor sa Zvezdom:

– Prema Jankoviću nemamo nikakva dugovanja, on je u potpunosti isplaćen, a ima ugovor u trajanju od još dve godine. Stefan nije izrazio želju na napusti Crvenu zvezdu, niti nam se bilo ko obraćao da bi ga angažovao, tako da je situacija potpuno jasna. Janković je igrač Crvene zvezde i pojaviće se na početku priprema, rekao je Vujčin za Kurir, a to je potvrdio i Nebojša Čović, prvi čovek Zvezde:

– On ima ugovor, tako da me to u vezi sa Partizanom ne interesuje, rekao je Čović.

Okupljanje je sutra, da li će se Janković pojaviti na njemu saznaćemo tad…

 

0
0

5 Komentara

  1. Ma dotoreeee lagano ih gnjeci i gnjeci i gnjeci….i dalje idalje i dalje……jer mora da boli da boli….jos dugo jos dugo ce dotore….da vas zlostavljaaaa….i to ce jos dugo jos dugo…da booooiloiiiiiiii…..

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa u Zvezdi što se tiče Jankovića ništa nije sporno gospoda iz Partizana su po receptu njihovog maga i gurua (sada mu duguju nezna se koliko) pokušali opet da otmu igrača .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter