0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

CIRBES ‘PRIPRETIO’ ODŽU: Kada zakucam preko tebe…

Objavljeno: 10.08.18 u 14:59

Majkl Odžo i Majk Cirbes obavili su neophodne preglede uoči priprema za novu sezonu. Centarski dvojac Crvene zvezde mts je u ordinaciji ’’Vita Maxima’’ na Čukaričkoj Padini izvršio detaljna testiranja, a na zvaničnom sajtu kluba objavljen je kratak i interesantan intervju sa centrom iz Nigerije.

KK Crvena zvezda mts u ponedeljak započinje pripreme za novu sezonu. Trener crveno-belih Milan Tomić obaviće prvu prozivku, a u skladu sa tim prvotimci crveno-belih počeli su sa obavljanjem detaljnih pregleda. U petak su u ordinaciji ’’Vita Maxima’’ pristigli centri Crvene zvezde Majkl Odžo i Majk Cirbes. Raspoloženi i veoma uzbuđeni obavili su detaljna testiranja, a bilo je prilike i da čujemo kakva su Odžova očekivanja pred narednu sezonu.

– Po završetku prethodne sezone saznao sam da postoji mogućnost da dođem u Crvenu zvezdu. Čekao sam, bio veoma nestrpljiv da se ozvaniči i to se dogodilo. Veoma sam srećan i uzbuđen zbog toga, istakao je nigerijski centar na početku razgovora, a potom se osvrnuo na veoma uspešnu sezonu koju je proveo u dresu FMP-a:

– Imao sam odličnu sezonu sa FMP-om. Nije se završilo kako smo želeli, hteli smo da postanemo šampioni Srbije. Ipak, veoma sam ponosan na svoj tim i na sve što smo uradili u prošloj sezoni. To je bio veliki korak u mojoj karijeri. Imali smo mlad tim koji je napredovao na svakom treningu i na svakoj utakmici, rekao je Majkl Odžo koji je potom govorio o izazovima koji predstoje Crvenoj zvezdi:

FOTO: KK Crvena zvezda

– Biće veoma teško i naporno, ali imaćemo sjajan tim. Uzbuđen sam, biće to neverovatno iskustvo. Slede nam pripreme, a naš stručni štab će vredno raditi da dosegnemo nivo koji je potreban da se uspešno takmičimo. Koliko mogu da vidim menadžment i stručni štab formiraju odličan tim, imaćemo iskusne igrače, ali i mlade talentovane pojedince. Kombinacija iskustva i mladosti će nam pomoći, bar ja tako vidim, da svakim danom rastemo kao ekipa, govorio je Odžo gotovo u jednom dahu, a zatim dodao:

– Moj lični cilj u narednoj sezoni je da pre svega ostanem zdrav i da se što bolje pripremim za izazove koji su pred nama. Uskoro počinjemo sa pripremama i treba nam dati vremena. Svakako primarni cilj je da učinim sve što će moj tim staviti u položaj da pobeđuje. Znam da su u Crvenoj zvezdi uvek najveći ciljevi i da su trofeji merilo uspeha. Predstoje nam veliki izazovi u tri takmičenja, istakao je Odžo.

Kako je Odžo obavljao danas testiranja u istom danu kao i Majk Cirbes, pitanje koje se samo nametnulo bilo je o njegovom kolegi iz reketa:

FOTO: KK Crvena zvezda

– Danas sam upoznao Majka (Cirbesa). Nije bilo baš mnogo vremena za razgovor jer smo ipak došli ovde da obavimo preglede. Nadam se da će biti prilike da dobijem korisne savete od njega, a onda izneo jasan plan:

– Da, na istoj smo poziciji. Ako na treningu pokuša da me ugura pod obruč, fauliraću ga. Ako pokuša da uhvati loptu preko mene, fauliraću ga. Ako pokuša da zakuca preko mene, fauliraću ga. Već sam napravio plan, rekao je Odžo uz karakterističan osmeh, a baš u tom trenutku je preglede završavao i Majk Cirbes koji je dodao:

– Kada budem zakucao preko tebe, već će biti kasno da me fauliraš, nasmejao se Cirbes, a onda su snažni centri Crvene zvezde mts nastavili razgovor u nešto ozbiljnijem tonu jer je Majkl Odžo imao mnogo pitanja za iskusnijeg centra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter