11
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

TAJANSTVEN: Predsednik Partizana o dolasku Stefana Jankovića iz Crvene zvezde…

Objavljeno: 08.08.18 u 16:09

Dok navijači Partizana i Crvene zvezde ‘ratuju’ oko Stefana Jankovića na društvenim mrežama, o dolasku krilnog centra govorio je predsednik ‘parnog valjka’ Ostoja Mijailović.

Stefan Janković je u Kanadi gde razmišlja šta mu je činiti, da li da ostane u Zvezdi ili da zatraži raskid ugovora i možda se preseli u večitog rivala Partizan. Dok mu pristalice crveno-belih prete na društvenim mrežama, Grobari čekaju rasplet oko dolaska Stefana Jankovića.

Crvena zvezda je bila jasna, mladi košarkaš ima ugovor sa timom sa ‘Malog Kalemegdana’, dok je prvi čovek Partizana dosta tajanstven.

– Ne mogu da pričam o tome, ako dovedemo tog igrača, bićete obavešteni. Pravili smo štetu klubu kada smo pričali unapred. To smo videli na primeru Radeta Zagorca, kada je trebalo prošle godine da dođe u klub. Zato sada ne želim da kažem ništa na tu temu, ni da li smo zainteresovani, a ni da li pregovaramo – istakao je za ‘Informer’ Ostoja Mijailović.

Nema sumnje da će sudbina oko nastavka karijere Stefana Jankovića uskoro biti rešena.

0
0

11 Komentara

  1. Veliki limar Ostoja tajanstven…. strašno.ko nam vodi klubove Ostoja preletač i kompanija…. idi opet presadi kosu!!!

    0
    0
    Odgovori
      • A STA SI TI BRE SINE NESRECNI KADA NAS PRATIS U STOPU I OSTAVLJAAS TE KOMENTARE KOJI SU USTVARI SAMO BALJEZGARIJA PRAVOG OPASNOG GANstera?

        0
        0
        Odgovori
        • Svaka ti je na mestu,kakva klosarcina ostavlja komentare a da pri tom nema pojma kako mu se zove klub…bljak…

          0
          0
        • Dule vam bolesan.a vi ga sada pljujete sto trazi svoj novac i hvalite upravu.doveli ste pojacanja lepo.a to sto ste tim novcem mogli coveku koji vas je ucinio velikim klubom da spasete zivot i olaksate bolove.e to ste vi.

          0
          0
        • JAO SIME STO VOLIS PROSINECKOG, VRATIO SI SE ALI JOS NISI NAUCIO DA PRAVILNO PISES.
          POSLE TACKE MALO SLOVO NE NE NE! POSLE TACKE, ZAREZA OBAVEZNO RAZMAK DA DA DA!
          A VUJOSAEVIC JE LEGENDA PARTIZANA I TREBA MU SE POMOCI!

          ALI NEMOJTE VI DA BRINETE ZA GENERALA, SAMO ZATO STO TO NIJE ISKRENO!
          VEC SRACUNATO DA NARUSITE ODNOS IZMEDJU INSTITUCIJE I LEGENDARNOG TRENERA KOJI VAS JE TAKO PUNO PUTA TAMBURAO I IZNOVA I IZNOVA UCIO DA SU VAM DZABA NOVCI MOJI SINOVCI!

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter