19
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

OSTOJA MIJAILOVIĆ: Sa Čovićem nemam komunikaciju, želeli su da nas unište!

Objavljeno: 05.08.18 u 11:40

Prvi čovek KK Partizan Ostoja Mijailović govorio je o odnosu Partizana i Crvene zvezde, kao i želji pojedinaca da se ‘parni valjak’ uništi.

Predsednik crno-belih Ostoja Mijailović istakao je da Crvenu zvezdu poštuje kada je reč o sportu, ali da van terena nemaju nikakvu komunikaciju.

– Poštujem Zvezdu i njene igrače kao naše najveće rivale, ali nemamo nikakvu komunikaciju. Od nas imaju sportsko poštovanje, a što se tiče njihovog predsednika nemamo nikakvu saradnju – rekao je za ‘Blic’ Ostoja Mijailović, a preneo ‘Informer’.

On je dodao da ne podržava stvari koje radi prvi čovek ‘večitog rivala’ Nebojša Čović, ali ne samo on, već i prvi čovek Budućnosti Dragan Bokan.

– Ne mislim na one u svom klubu, nego tamo gde se podudaramo, poput ABA lige. Neću da dozvolim da se Partizan kažnjava za izjave koje su potpuno benigne, a da predsednika Crvene zvezde ne kažnjavaju za komunikaciju tokom ABA plej-ofa koju ne znam ni kako bih nazvao. Da su se tada koristile propozicije o kažnjavanju na pravedan i pošten način, ABA liga bi mogla godinu dana da živi samo od kazni Čoviću i Bokanu. To je ono što šteti Partizanu kao najtrofejnijem i najvećem klubu ABA lige koji je svoj imidž gradio godinama. Želeli su da ne bude više jak, unazadili su ga organizaciono i finansijski. Danas to nije više tako, opet imamo ime i prezime.

Bilo je reči i o odnosu sa FK Partizan i sramoti da se KK ne nađe na kalendaru Sportskog društva.

– Od mog dolaska nemamo nikakav odnos. Nismo se videli ni na kakvom sastanku. Mislim da treba da postoji nekakv odnos. Kao predsednik košarkšakg kluba najviše me pogodilo što KK kao najtrofejniji klub sportskog drzštva prvi put nije dobio mesto u kalendaru sportskog društva, isključivo zbog mene. Njihov odnos i mišljenje prema meni su nekorektno plasirani po raznim medijima, na šta se nisam oglašavao. Keka svako radi svoj posao, pa će javnost da prosudi ko je u pravu – zaključio je Mijailović.

0
0

19 Komentara

  1. Ма са том мрцином немој ни да се погледаш у очи…Ћора је пун отровних вируса…

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo treba biti objektivan… Ko je koga hteo da ugasi, to govore činjenice, a ne prazne priče i ko nešto prvi kaže, ili ponovi jednu istu laž, pa je oda plasira kao istinu! A činjenice su, da u trenutku najveće moći, kao demonstracija sile, jedino je Partizan otimao igrače Zvezdi :Vujanić, Tomašević, Bogdanović, Stanojević…pa su čak i stranca oteli (Roberts). To je imalo za cilj uništavanje konkurentskog kluba. U Zvezdu jeste došao Kinzi, ali ne iz Partizana, već posle nekoliko sezona… Kad je Zvezda (bila) dominantna, nijednog igrača nije uzela Partizanu! KRAJ… A Ostoja, kada se malo oporavio, opet rovari i pokušava da ukrade igrača pod ugovorom (Janković)…Ostoja, pusti priču, činjenice i dela te DEMANTUJU!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Htjeli bi biti dozivotni prvaci…dok ste pobjedivali Zvezdu odnosi su vam bili odlicni jeli tako ee pa nece da moze vise tako sadce te malo da Zvezdu gledate odozdo.

    0
    0
    Odgovori
  4. Dali je moguće da su ovi u Partizanu svi isti evo ga i ovaj njihov presednik sezona još nije ni počela on počeo da pljuje po Zvezdi i Čoviću juče preko njihovih novinara puštaju priču za Jankovića a danas žestoko pljuvanje .

    0
    0
    Odgovori
  5. Grobari su uz tebe. Samo napred Mijailo! Ne obracaj paznju na ovog mutanta, kada svi znamo da traje dok je ove vlasti. Posle zna se, jos jedna lesina, pa kako got da se zovu.

    0
    0
    Odgovori
    • Tako vec 5 godina.
      Vlast ce trajati bar jos 5.
      Nece vas se ni sjecati do tada niko vise.
      Ovaj ce vas dokusuriti sa placanjem igraca a bez dinara prihoda.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter