0
Košarka

FOTO: STARSPORT

NOVI PORAZ: Košarkaši Srbije vodili, pa doživeli potpuni debakl u poslednjoj četvrtini

Objavljeno: 03.08.18 u 15:49

Srpska reprezentacija poslednjih 10 minuta izgubila je sa čak 30:4.

Muška košarkaška reprezentacija Srbije izgubila je danas od Ukrajine sa 67:56 (11:17, 14:20, 12:16, 30:4), na početku drugog turnira u Kini.

– Igrali smo dobro tri četvrtine, imali dvocifrenu razliku, ali smo u poslednjoj skroz stali, što pokazuje i rezultat – 4:30. U poslednjih 10 minuta ušli smo u totalnu minus fazu, pre svega energetski, a onda i košarkaški i mentalno. Nalazili smo brzopleta rešenja, promašivali iz njih sve šuteve i samim tim dali protivniku da postigne mnogo laganih poena iz kontranapada i skoka u napadu – rekao je trener Jovica Antonić posle utakmice.

Najefikasniji u srpskom timu bio je Miroslav Pašajlić sa 11 poena, Nemanja Krstić je postigao 10, a Nemanja Nenadić osam. Ukrajinu je sa 22 predvodio Aleksandar Kobets.

Reprezentacija Srbije će sledeću utakmicu u Meihoku igrati u subotu od 13.30 protiv Angole, dok će se u nedelju u istom terminu sastati sa domaćinom Kinom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter