0
Košarka

FOTO: STARSPORT

VELIKI POVRATAK: Centar 2010. prešao iz Partizana u Zvezdu, a od danas opet u ABA ligi!

Objavljeno: 21.07.18 u 19:22

Posle najave da bi iskusni Vladimir Dragičević mogao da se vrati u ABA ligu, jedan poznati košarkaš se danas i zvanično vratio.

Radi se o Savi Lešiću koji je potpisao jednogodišnji ugovor sa Igokeom.

Igrao je povremeni reprezentativac Srbije za nekoliko ekipa na Jadranu, a ujedno za oba ‘večita rivala’. Karijeru je počeo u Vizuri, potom je igrao za Superfun odakle je usledio prelazak u Partizan. Lešić je 2010. godine direktno iz crno-belog prešao u crveno-beli tabor, a potom je u karijeri nosio dresove Himika, Radničkog, Eniseja, Olimpije, Ređijane i Mege.

Poslednju sezonu proveo je u bundesligašu Etinger Roketsima, a tokom novembarskog i februarskog prozora je bio član nacionalnog tima Srbije.

Dolazak Lešića je ujedno prvi novajlija u Laktašima, a informaciju je potvrdio i generalni menadžer kluba, Igor Dodik. Što se Igokee tiče, Marko Ljubičić je napustio ekipu i preselio se u Cibonu, a Nikola Jevtović je produžio ugovor.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter