0
AdmiralBet ABA Liga

FLEŠ SA MALOG KALEMEGDANA: Tomić dobio novo pojačanje (FOTO)

Objavljeno: 21.07.18 u 12:00

Crvena zvezda potpisala je novi ugovor i pojačaka tim za narednu sezonu u kojoj slede bitke na tri fronta.

Košarkaški klub Crvena zvezda doveo je novog člana stručnog štaba Andriju Gavrilovića. Crveno-beli su se tim povodom oglasili saopštenjem za javnost koje prenosimo u celosti:

– KK Crvena zvezda sa zadovoljstvom obaveštava javnost da je novi član stručnog štaba prvog tima Andrija Gavrilović, koji će tako ojačati stručni štab crveno-belih, u koji je stigao i Aleksandar Lukman koji se od ovog leta vratio u Crvenu zvezdu kao kondicioni trener.

Andrija Gavrilović je izuzetno cenjeno ime u evropskoj košarci, a svoje ime gradio je radeći u nekim od najvećih evropskih klubova i kao „desna ruka” velikim trenerskim imenima.

FOTO: KK Crvena zvezda

Rođen je 13. januara 1965. Osim skoro decenijskog rada u košarkaškoj akademiji u Italiji, bio je angažovan u Olimpiji iz Milana od 1999.godine, Rozetu, Virtusu, Unikahi, a od 2008.godine trenersku karijeru je nastavio u Rusiji, u UNIKS-u i Himkiju gde je proveo čak 6 godina, i sa tim klubom osvojio dve titule Evrokupa i VTB ligu. Svoj trenerski put započeo je kao trener mlađih selekcija KK Crvena zvezda.

Andrija Gavrilović će svojim ogromnim iskustvom i znanjem koje je sticao godinama radeći sa brojnim velikim imenima evropske košarke, biti važan deo stručnog štaba koji je oformio novi trener Crvene zvezde mts, Milan Tomić – stoji u saopštenju crveno-belih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter